Dagens frukost

Caroline Dahlén . 2010-01-31 12:12:24 . Matlagning
12 kommentarer


Imose blev jag grymt sugen på pannkakor till frukost och den underbara pojkvänn jag har gick upp för att steka pannkakor till mig. Jag kunde inte låta bli att ta lite bilder på frukosten, för de såg juh så snyggt ut och jag blev faktiskt riktigt nöjd (första gången jag fotar mat). När jag satt och redigera bilderna fick jag en idé och när jag skaffar mig egen lägenhet igen ska absolut dessa fyra bilder upp på väggen i köket i egna ramar. Kan nog bli riktigt snyggt! :)

sötaste lillasyster

Caroline Dahlén . 2010-01-30 14:01:06 . Foto – Barn/Familj
5 kommentarer


Min minsta lillasyster, och visst är hon så himla söt? Älskar den här bilden på henne för den är så spontan, sån ögonblicksbild och den skriker juh bara glädje. Jag satt på trappen medans mamma och lillasyster Elsa gjorde jättesåpbubblor med nya grejer som mamma precis hade köpt. Mamma gjorde såpbubblorna och Elsa sprang runt för att försöka ha sönder dom. :)

Lördag

Caroline Dahlén . 2010-01-30 13:11:06 . Allmänt/Vardag
4 kommentarer


Hade planerat en fotografering idag, dock känner jag att jag inte hinner med det då jag har alldeles för mycket som jag måste fixa under helgen, bokföring, svara på mail och några mer hemlisar. Håller även på att utöka min kära kamera familj, men de får vänta lite grann men de kommer vara värt de :)

(bjuder på en gammal bild på en av de vackraste hästar jag mött)

 

Bloggar som Fröken Dahlén läser.

Caroline Dahlén . 2010-01-29 16:06:46 . Dahlén tipsar
5 kommentarer

Tänkte dela med mig av två av de bloggar som jag läser.

Lisasfanclub - Lisa, världens roligaste människa som skriver på världens underbaraste sätt. En vän till mig som jag träffar allt för sällan. Hon skriver sina inlägg på ett sånt himla roligt sätt, skrattar nästan varje gång jag läser hennes blogg och sen har hon massa underbart söta bilder från vardagen men även på henne söta hund Billy :)

Naeturfrost - Emma, en nära vän som är fotograf och konstnär från landet i norra småland. Hon har alldeles underbara illustrationer på hästar, blommor och dom är verkligen underbara, kolla bara in dessa och denna!! I hennes blogg hittar man allt från fotografier, fantasifulla illustrationer, loppisfynd och historier från storstaden.

kolla in dom, absolut värda minst ett besök! :D

Badhuset, relax och fredagsmys!

Caroline Dahlén . 2010-01-29 15:47:43 . Allmänt/Vardag
1 kommentarer


I förmiddags åkte jag och pojkvännen in till Torsby och badhuset, dels för att motionera lite med att simma och sen sitta i relaxavdelningen i bubbelpoolen osv. Super mysigt och härligt att simma lite :) Ikväll blir de inte bara vanligt fredagsmys utan skaldjurskväll (vilket de är ganska ofta hos svärföräldrarna) men idag är de lite extra fint med bläckfisk, hummer, räkor, musslor och de mesta från havet. Ska försöka ta några bilder av maten dock är inte de min starka sida men jag ska göra mitt bästa :)

hur ser erat fredagsmys ut? tell me! :) (inga nya bilder så jag bjuder på en till på Pissen)

Pissen

Caroline Dahlén . 2010-01-27 15:23:34 .
10 kommentarer


Pissen, min underbara katt som charmar allt och alla! Han är som en hund, varje gång man ropar på honom så kommer han vart han än är. Allt han hittar bär han runt i munnen och då menar jag allt, snoddar, mynt, pennor, hundkoppel osv. Sover är något som han gör väldigt ofta och om de inte är på hundarnas filt så är de under mattor. Han är speciell min katt :) Bilden är färsk från ca 20min sen när han blev fotad i en liten hemma studio.

Som sagt var de en människa här igår som skulle skriva ett repotage om mig, tog ca 20min innan vi kunde börja för Pissen skulle vara med och hon blev helt förälskad i honom precis som alla andra som träffar honom :)

Gratis Fotobok.

Caroline Dahlén . 2010-01-26 11:27:59 . Prylar
10 kommentarer


Minns ni när jag skrev om att jag skulle få en gratis fotobok från fujidirekt? Jag fick hem den i brevlådan för ett tag sen men har helt glömt bort att visa den för er läsare. De blev en med mina bästa bilder från 2009 och resultatet blev riktigt bra! Jag har lite funderingar på om jag ska beställa ett par till böcker fast med fler sidor, denna är "bara" på 24sidor. :)

Design, redigering och reklam.

Caroline Dahlén . 2010-01-25 14:51:21 . Allmänt/Vardag
2 kommentarer


Efter lite snack med Fröken Jansson så insåg vi att den designen jag gjort åt den nya hemsidan inte funkade och kändes lite depp, så jag satte mig ner och gjorde en ny som jag personligen tycker blev mycket snyggare! Det finns fortfarande lite frågetecken men det får jag sätta mig med ikväll/natt. Har även börjat planera in tävlingar osv som jag kommer åka på 2010, första tävlingen var tänkt att bli Odinn´s vintertölt men de är tveksamt om jag ska åka då de verkligen inte var speciellt många anmälda, lite trist. Har jag nån läsare som tävlar islandshäst och isf för vilken klubb?

Ska även förbereda mig lite grann ikväll inför morgondagen, för då jag ska bli intervjuad och fotad (lite skeptisk mot att så framför kameran men de måste juh va bild till artikeln). Ska bla bränna en skiva och ta fram alla tidingar med mina omslag och bildrepotage i. Nyfikna på vad är för påhitt? ;)

Grattis Sofia!

Caroline Dahlén . 2010-01-24 18:50:41 . Tävlingar
6 kommentarer


Sofia var den som vann utlottningen av almanackan från tidningen hästen, jag kommer kontakta dig så kommer de flyga hem en almanacka till dig, grattis! :)

Norgelandet nästa.

Caroline Dahlén . 2010-01-22 10:23:10 . Allmänt/Vardag
5 kommentarer


En arbetsvecka i Sverige är slut och en ny börjar i Norge. Förstår inte riktigt hur jag ska orka med, blir så himla trött av att gå upp 05:00 varje morgon och idag jobbar jag till 21:30 men när jag kommer hem på söndag så kommer ni få resultatet från utlottningen, passa på att anmäla er tills dess! :)

Fick ett grymt roligt samtal i veckan som garanterat kommer ge mig mycket publicitet och förhoppningsvis massor av nya fotojobb, så på tisdag kommer de hit en människa men mer får ni inte redan förrän de är publicerat och klart.

Diesel och Thengill från Yddetorp

Caroline Dahlén . 2010-01-21 19:25:55 . Foto – Hästar
8 kommentarer




Tyvärr gjorde de gråa och tråkiga vädret att bilderna inte blev super bra.

Shettisen Diesel

Caroline Dahlén . 2010-01-21 15:59:41 . Foto – Hästar
2 kommentarer



Det gråa och tråkiga vädret håller i sig, men idag kunde jag inte låta bli att åka hem till ida för att fotografera Diesel och Thengill. Blev som vanligt massa action och några få porträtt. Diesel (på bild) är så fruktansvärt söt! Nästan lite tragiskt att Ida har haft hästarna ett par månader men jag aldrig åkt dit för att fota dom men de ska de bli ändring på! Funderar på att lägga upp actionbilderna lite senare ikväll, ifall ni inte fått nog av mina hästbilder?

Utlottning - Almanacka från Hästen

Caroline Dahlén . 2010-01-20 13:25:44 . Tävlingar
13 kommentarer




Pris:
Almanackan för 2010 från
tidningen Hästen.
(Många av mina hästbilder finns med men även från andra fotografer)

För att delta: Behöver du bara skriva en kommentar tex "jag vill vara med" men kom ihåg att fylla i e-mail ifall du vinner. Vill du ha större chans att vinna så publicerar du ett nytt inlägg på din blogg där du skriver om utlottningen och länkar till
min blogg. Sen kopierar du länken och kommenterar i detta inlägg.

Sista anmälningsdag: 24 Januari, klockan 18:00

"Hemligheten" bakom bilden.

Caroline Dahlén . 2010-01-20 12:48:47 . Foto – Barn/Familj
6 kommentarer


"Men gud, hur fick du henne att göra så?!" är en fråga som återkommer efter fotograferingar med min lillasyster Elsa,och därför så jag tänkte lite snabbt beskriva historien bakom den här bilden :) Jag älskar verkligen den här bilden, hennes ögon och de lilla leendet är så sött!

Började med att min vän Emma B hade en fototävling på sin blogg med temat Påsk, samma dag var jag hemma hos mamma i Arvika. Frågade Elsa om hon ville leka påskärring och självklart ville hon de. Mamma sminkade Elsa medans jag gick runt i huset och snattade blommor lite här och där (bla mini påskliljan på bilden). Vi gick ut och började fotografera med ett gigantiskt påskägg men den idén dog ganska snabbt så tog vi fram blomman och Elsa säger direkt efter jag sa åt henne att lukta på den "fyy, luktar iiiiiilla". "Om du luktar på den en gång till så går vi in och bakar bullar" säger snälla stora syter Caroline. Sagt och gjort, hon luktade på blomman igen, samtidigt petade jag henne i magen (då skrattar hon alltid) och voila bilden är klar! Det var ingen större hemlighet men så gick de till :) Bästa sättet att få Elsa göra som jag vill är oftast med mutor ;)

Vinnaren av CPL-filtret är...

Caroline Dahlén . 2010-01-19 19:15:48 . Tävlingar
6 kommentarer


... Emma med sitt fantastiska bidrag! Ett jätte grattis till henne som kommer få ett CPL-filter ner i brevlådan :) Andra tävlingen jag haft och andra gången vinstbilden haft en vit häst med :) Nästa gång kanske det blir utan häst, de är juh folket som bestämmer. Om någon skulle vara intresserad av placeringarna så resultatet av röstningen här:

1:a – bidrag nr.1 (57 röster)
2:a – bidrag nr.3 (49 röster)
3:a – bidrag nr.5 (48 röster)
4:a – bidrag nr.2 (28 röster)
5:a – bidrag nr.4 (10 röster)


Tack till alla som deltagit och även ni som röstat, och håll utkik för de kommer att komma fler tävlingar snart ;)

Skogspromenad.

Caroline Dahlén . 2010-01-19 18:32:49 . Foto – Djur
9 kommentarer



Idag åkte jag hem till en av mina bästa killkompisar, Andreas. Han drog med mig ut i skogen för att se om vi hittade några intressanta djur att fotografera (han köpte min gamla nikon D70). Vi såg inte ett enda djur förutom Bonzo som vi hade med oss. Det är den stösta jämthund jag någonsin sett, han är helt gigantisk! Passade på att ta en bild när han sprang runt, och visst blev denna ganska snygg?

Har fotograferat Bonzo en gång förut, då var de porträtt. Bilden neranför är resultatet från den fotograferingen 

 

Ny design

Caroline Dahlén . 2010-01-18 16:00:26 . Allmänt/Vardag
13 kommentarer

Har ett tag velat haft en ny snygg design som inte riktigt ör som alla andra, då många bloggar ser ganska likadana ut i mina ögon. Själv är jag helt totalt värdelös på koder osv, så nu har Sara varit jätte snäll och hjälpt mig med en ny, och jag blev verkligen nöjd. Hon har även fixat så jag kan publicera lite större bilder, vilket är jätte bra :) vad tycker ni läsare?

Dessutom vill jag säga att jag inte gillar fusket som sker i den pågående tävlingen, Jag kollar alla ip-adresser och ser jag att det är samma ip-adress fler gånger kommer jag radera alla utom en. Tycker ni inte att man ska vinna rättivst? Skärping till er som fuskar!

Så slank hon ner i diket.

Caroline Dahlén . 2010-01-18 12:48:21 . Prestationer
6 kommentarer


Dagen börja inte speciellt bra, körde av vägen som bilden vackert visar. Vilket också bevisar att man inte riktigt kan/ska fylla i tidtabeller samtidigt som man kör bil på halkig väg (oops). Trodde pappa inte skulle va så glad när han kom för att försöka hjälpa mig upp med sin bamsebil men ist för de så tar han fram mobilen för att MMSa bild till tvillingbror. Efter ett par samtal och ett par försök så kom bilen upp, bilen och jag mår bra :). När malin kom för att kolla på bilen och hålla mig sällskap medans hjälp kom så sa hon - "Tur du körde av där för de är juh ganska mjukt och fluffigt med snö där".  Nu ska jag krypa ner i soffan med en chailatte med extra skum :)

- vad har vi lärt oss av detta?
jo, inte hålla på med mobilen under dåligt väglag!

De 5 finalisterna.

Caroline Dahlén . 2010-01-17 19:52:28 . Tävlingar
193 kommentarer

Nu har jag kollat igenom alla bidrag och valt ut fem finalister, det har inte varit lätt men här kommer finalisterna. För att rösta skriver du bildens nummer som en kommentar till detta inlägg och det är enbart tillåtet att rösta en gång per person/ip-adress. Det är ingen idé att fuska eftersom ip-adresserna kommer att kollas.

Röstningen avslutas den 19 januari klockan 19.00. Må bästa bidrag vinna, lycka till :)




Nr1 babiidarling   Nr2  lucesolare  Nr3  molkan       Nr4  sofiaphoto                  Nr5  picturesinmyhand

Emma, bidrag 1 vann tävlingen.

Skoterturen på isen

Caroline Dahlén . 2010-01-16 17:08:37 . Foto – Porträtt
9 kommentarer




När vi vaknade idag jag och pojkvännen så drog vi ut på en skotertur med massa annat folk, åkte ner till sjön för att åka runt på isen och grilla korv. Trots att de va riktigt mörk idag (iso 800-1000) så blev de nån bild som blev ganska tuff ändå. Så himla underbart att åka ut sådär och de verkligen biter av kyla i kinderna. Så trist att de inte va sol och vackert väder som det annars varit hela veckan, typiskt.

Jätte kul att så många anmäler sig till tävlingen, kommer bli sjukt svårt att välja ut 5 finalister! Men fortsätt anmäla er, ikväll stänger anmälningen. :)

En gåva från...

Caroline Dahlén . 2010-01-15 17:12:17 . Allmänt/Vardag
4 kommentarer

Idag fick jag en liten överraskning på posten, det var gåvor från tvspelsweb.se. Det som låg i det lilla paketet var ett stjärnfilter (som verkligen var efterlängtat!) och en Pop-up flash diffusor till den inbygda blixten i kameran. Dock är de väääldigt sällan jag använder blixt och den inbygda har jag nog aldrig använt alls men de kan säkert va intressant att testa den. Kanske ni vill läsa en recension på sakerna?

Imorgon ska jag, pojkvännen och lite mer folk åka ut på en mysig skotertur och grilla korv. De ska verkligen bli super mysigt och kameran följer självklart med så bilder kommer ni absolut få se imorgon :)

Glöm inte att anmäla er till tävlingen om ett CPL-filter, imorgon är sista anmälningsdagen!

Chailatte och reklamblad.

Caroline Dahlén . 2010-01-14 21:55:59 . Allmänt/Vardag
4 kommentarer


Va in till Karlstad idag för lite shopping med Malin, köpte bla Chaite (det bästa!) + en sån där liten visp som gör mjölkskum. Så jag har suttit och knarkat chailatte samtidigt som jag försökt göra ett reklamblad och jag blev nääästan klar, men resten får jag fixa imorgon. Om jag gör något större som reklamblad, hemsida osv så låter jag de alltid "ligga över natten" ifall jag får nån bättre idé eller för att se det med pigga ögon. Oftast brukar man stirra sig blind på det man håller på med vare sig de är redigering eller reklamblad, så är de för mig iaf. Om ni vill kika på reklambladet får ni hojta till. :)

Tänkte bjuda på en liten bild på en liten hund som heter Tim, bilden togs i säve i april 09 :)

 

Personlig almanacka

Caroline Dahlén . 2010-01-13 21:30:30 . Prylar
10 kommentarer


Klickade nyss hem mig denna almanacka från Personligalmanacka, nu har ju halva januari redan flugit förbi men det gör inget. Jag behövde verkligen en ny (snygg) almanacka och eftersom jag redan har en rosa dator, rosa mobilt bredband och rosa silicon skal på min Iphone så blev de såklart en rosa almanacka också :)

Nån av er som beställt därifrån förut förresten? och hur va resultatet? 

Tävling - Vinn ett CPL-filter

Caroline Dahlén . 2010-01-12 17:18:27 . Tävlingar
33 kommentarer


Pris:
 Cirkulärt polarisationsfilter ( I valfri storlek, Reservation mot att någon storlek kan ta slut)

Info om priset: Med ett polarisationsfilter tar du bort speglingar i bläkande föremål som t.ex fönster, skärmar och vattenytor, dessutom får man en bättre färgåtergivning och kontrast, bra för att få fram den där vykortsblåa himlen.

Regler: Publicera bilden du vill delta med i ett nytt inlägg där du skriver att du deltar i min tävling i samarbete med
tvspelsweb.se, inlägget ska även innehålla en länk till min blogg och en till polarisationsfiltret som är priset. Sen bifogar du länken till ditt inlägg i en kommentar i detta inlägg. Bilden måste vara fotograferad av dig och i temat vinter.

Sista anmälningsdag: 16 Januari, klockan 23:00

Fakturor och jobb.

Caroline Dahlén . 2010-01-12 15:24:02 . Allmänt/Vardag
10 kommentarer


När klockan ringer 05:00 på morgonen och nästan skriker "gåååå upp" så vill man juh inget hellre än att ligga kvar och mysa under täcket, och speciellt när man har en sexig hunk bredvid sig. Men nej då, man ska upp för att jobba och slita, mindre kul kan jag tillägga. När dagens pass var slut bar de av till Pulsen för att träna och nu sitter man här i de varma tvrummet och skriver fakturor, härligt att de går bra för företaget ! Ny design på bloggen är påväg oxå, ska bli skönt att få en riktigt snygg en :)

Jag en liten överraskning tills ikväll, så håll utkik :)

 

Pissen, min älskade katt.

Caroline Dahlén . 2010-01-11 13:52:07 .
10 kommentarer


Låg och krälade på golvet förut, katterna och även pojkvännen tittade lite skumt på mig när jag låg där och undrade nog vad jag höll på med. Och de jag höll på med va att försöka få några fina bilder på Pissen, dessa tre blev jag nöjd med :) Pissen är så underbar, är som en hund kommer när man kallar, och som hämtar saker hela tiden för att bära runt dom i munnen, de har varit mynt, kapsyler, hundkoppel, bollar, snoddar, hårnålar osv.

Hemma från Norgelandet.

Caroline Dahlén . 2010-01-10 19:24:37 . Allmänt/Vardag
2 kommentarer


Som rubriken lyder så är jag nu hemma från Norge och imorgon ringer klockan 05:00 för då börjar ännu en ny arbetsdag. Efter jobbet funderade jag på att försöka komma iväg och fotografera min vän Ida Klausner men egentligen borde jag hem till mamma och hämta lite saker som ska vara med i fotograferingen, men vi får se hur det blir annars får de kanske bli lite bilder på pojkvännen igen :)

Till detta inlägg får ni se en bild från fotograferingen med Jennie och Andreas för att föreviga Jennie´s mage. Sen dess har filuren inne i magen tittat ut, det blev en pojke och han heter Devin :)

Direkt från norgelandet.

Caroline Dahlén . 2010-01-09 18:23:34 . Allmänt/Vardag
3 kommentarer

Som många av er läsare som följt mig ett tag vet så jobbar jag på flygplatsen i Norge endel helger och detta är en sån helg. Så just nu sitter jag och fryser röven av mig i en bil och väntar på nästa flyg som landar om ca en timme, som tur är har jag Ida Vik min "kollega" med mig i bilen så de är inte allt för tråkigt. Imorgon bär de av hem til Sverige igen och jag har massa fotograferingar på G och ni ska faktiskt få slippa hästbilderna ett litet tag ;) Over and out från Norge.

Att tävla islandshäst.

Caroline Dahlén . 2010-01-07 19:03:48 . Foto – Ridsport
8 kommentarer

Eftersom min kusin är en framgångsrik tävlingsryttare och även min syster tävlar så tänkte jag göra en liten snabb guide i hur man tävlar islandshästar eftersom de tävlas på ett annat sätt än vad andra hästar gör vilket alla inte vet och även om man vet om det så kan de vara väldigt svårt att förtå sig på alla de olika grenarna går till.

Bedömning:
Bedömningen görs av tre till fem domare som sitter utspridda innanför ovalbanan efter varje ekipage visar de var för sig poäng från 0-10. Poäng mellan 4-6 räknas som en medelprestation, Ju högre poäng du får, desto bättre har din ridning varit. När programmet är slutförd så räknas alla domarnas poäng ihop och får sedan ut ett medelvärde av dessa siffror - det är din slutgiltiga poäng. De domarna kollar på är: Aktion, Form, Takt och Tempo.

                                              Tävlingsnivåer:                          Åldersindelning:      
                                              Lokal                                            Junior (t o m 15år)
                                              Regional                                      Young Rider (t o m 19år)
                                              Nationell                                      Senior (fr o m 20år)

            

V2 - Fyrgång
I fyrgångsprogrammet så ska ekipagen visa mellantempo skritt, arbets- till mellantempo tölt, arbets- till mellantempo trav, arbets- till mellantempo galopp och till slut ökad tölt.


F2 - Femgång
I femgångsprogrammet så visas mellantempo skritt, arbets- till mellantempo tölt, arbets- till mellantempo trav, arbets- till mellantempo galopp och till slut islandshästens femte gångart flygande pass. Passen läggs på långsidorna, den ska innehålla ett tydligt svävmoment.

           (flygande Pass)
                 
T1 - Tölt 
I denna gren så visar man enbart tölt i olika tempon. Först rids ca ett varv i arbetstempo tölt, tar sedan ner hästen i skritt för att sen byta varv och rida ca ett varv med tydliga temposkillnader och en ökad steglängd på långsidorna. Sist rider man ca ett varv i ökad tölt.


T2- Tölt med långa tyglar

Även i denna gren visar man enbart tölt men med ett undantag och det är de lösa tyglarna. Först visar man valfritt tempo tölt, tar sedan ner hästen i skritt för att byta varv och visa arbets- till medeltempo tölt med enhandsfattning och långa tyglar.

         (T1 - Tölt)
        
        (T2 - med långa tyglar)
       
Det finns även passgrenar som jag valde att inte ta med men vill ni läsa mer grundligt om hur man tävlar islandshäst så tycker jag ni ska klicka er in på SIF - Svenska Islandshäst Förbundet, Där jag även fått endel av informationen till denna "artikel". Hoppas ni lärt er något :)

minns ni?

Caroline Dahlén . 2010-01-06 17:56:11 . Foto – Porträtt
5 kommentarer


ni kanske minns den anonyma pojken? Han är inte så anonym längre, eller det var ett tag sen men det är iaf min underbara pojkvän. Tog den här bilden imorse när han va helt nyvaken i sängen.

En slädtur med häst på tomteland.

Caroline Dahlén . 2010-01-05 16:22:10 . Foto – Hästar
16 kommentarer



När vi var på tomteland i söndags så åkte vi släde med häst, de va verkligen super mysigt att sitta bak på släden på renskin och höra den stora klockan som satt fram på bröstet. De är så himla mycket power i en ardenner, helt sjukt va de orkar dra. Stoet vi åkte med hette Isabelle och var 18år gammal. Släden va en riktigt gammal och vacker släde så jag passade på att ta lite detaljbilder :)

Barnfotografering.

Caroline Dahlén . 2010-01-04 18:42:29 . Foto – Barn/Familj
15 kommentarer





En av mina läsare, Josefin ville se lite bilder på barn som jag har tagit så här kommer de lite barnbilder :) Barn är juh så fruktansvärt kul att fotografera då man verkligen aldrig vet vad som kommer hända eller vad för bilder man kommer att få. De är så spontana, jag försöker alltid fånga ögonblicksbilder när barn leker för de är då jag tycker att de blir som mest "levande". De är i sin egen värld och tänker inte på att de är en fotograf som håller på och tar massa bilder, så blir de juh så himla mycket finare än när de ska posera osv när de mest ser uttråkade ut eller som nått vanligt tråkigt skolkort. Det är min personliga åsikt iaf :)

Tomteland.

Caroline Dahlén . 2010-01-03 21:48:42 . Foto – Hästar
7 kommentarer


Idag blev de tomteland med lillasyster Elsa och mamma. Träffade tomten, blev kramad av en gran och åkte släde efter häst. Passade på att fota lite detaljbilder på den gamla selen och släden, blev rätt nöjd med dom fast de bilderna kommer inte upp förrän imorgon. Imöra ska jag iväg och provjobba så jag hoppas verkligen jag får jobb i sverige så jag slipper åka till norge varje gång de är dags för jobb. Får bli en bild till på Jacky i full galopp :)

Har blivit väldigt mycket hästbilder den senaste tiden, har tänkt fota pojkvännen någon dag så då kommer de väl upp lite mer än hästbilder. Kanske någon som har nått önskemål på bilder?

S*mathsebas´s Gizmo

Caroline Dahlén . 2010-01-02 21:05:02 .
4 kommentarer


Denna killen var jag och mamma iväg och kikade på idag, han fick dock inte följa med hem idag men kanske nån annan dag, ingen som är bestämt än. Han va jätte vacker men jag tycker att de brunmaskade birmorna är mycket finare än de röda. Så alltså blev de ingen pisse med hem idag. (inte direkt nån bra bild då den är fotat i köket under en vanlig kökslampa för ca 1½timme sen)

Nästa, Dalarna

Caroline Dahlén . 2010-01-02 11:52:19 . Resor
3 kommentarer

Har precis kört förbi Malung och kör nu mot Mora. Jag, mamma och lillasyster Elsa är alltså påväg till Mora för att hälsa på mormor och morfar en snabbis, åker hem redan imorgon. Och vi kanske kommer ha en till ny liten familjemedlem med oss hem, mamma har varit i kontakt med uppfödare av birmakatter och har nu bestämt sig för att åka upp och kolla på en ny kisse. Kameran är med och om de blir nått tillfälle att fota de små kattungarna så kommer bilder såklart upp här :) har jag kanske några läsare från Dalarna?