Kamerasamlingen

Caroline Dahlén . 2012-07-31 18:43:04 . Prylar
58 kommentarer

 
Min lilla (än så länge) blygsamma kamerasamling. Vackra, gamla och även endel slitna kameror som jag hittat lite varstans. Det flesta på loppis, en hemma hos pappa och en i Änglamonstrets lådor. Än är det inte några jätte spektakulära kameror men mest nöjd är jag över mina lådkameror och polaroiderna :). Alla står inne på mitt lilla kontor, inte alla på ett ställe utan någon här och någon där.
 
Jag vill att mitt kontor ska bli lite som hos Pettson & Findus, ju mer man tittar ju mer små lustiga saker hittar man ;). Förstår ni hur jag menar? Jag längtar tills vi skaffar hus och jag får ett större kontor som jag får fixa till precis som jag vill :).
 
P.S Nu har bilderna som var tänkta till detta inlägg kommit ut. 

Säljes: Tamron 17-50mm f/2,8

Caroline Dahlén . 2012-07-29 11:06:00 . Allmänt/Vardag
4 kommentarer

 
Jag ska sälja mitt normalzoom. Det passar nämligen inte på min nya kamera eftersom det är en fullformat, sen använder jag det inte så mycket som jag trodde. Inköpt i december 2010 för 4490:-, sparsamt använd sedan dess och i mycket fint skick. Inga repor eller skador på glaset, kartong och alla papper finns kvar. Medföljer linsskydd, bakre objektivlock och motljusskydd.
 
2800:- eller bud. Kan skickas, eller finns i Torsby för avhämtning.

Bilder jag tagit med objektivet finns här, här och här.

Helt sjukt mycket regn!

Caroline Dahlén . 2012-07-28 20:42:25 . Foto – Bröllop
4 kommentarer

 Utrustning: Nikon D700 - Nikkor 50mm f/1,4G - Reflexskärm silver/vit 110cm (silver)
 
Sjukt regnoväder här just nu och det har hållt på hela dagen, det ska komma 28mm helt galet! Jag har tyvärr fått ställa in två fotograferingar idag pågrund av det vilket verkligen suger! Istället har jag haft en lugn dag med ett topmodel maraton (sjukt bra för inspirationen) och sen fortsatt med redigeringen av Matilda & Ali´s bröllopsbilder. 
 

Den senaste kameran

Caroline Dahlén . 2012-07-28 15:17:37 . Prylar
9 kommentarer

 
När jag var hos Joline sist så skulle jag ju även hämta hem en ny kamera till samlingen. Jag har ju glömt bort att visa upp den så här har ni den, serverad på ett tårtfat ;). Det börjar bli rätt många kameror nu och jag vet att några har bett om att få se allihopa i ett inlägg och det kommer ni få göra ;).
 
(just nu börjar jag tröttna rejält på blogg.se. Detta inlägget tog 25 minuter att skapa och få ut...)

Fina Mamma

Caroline Dahlén . 2012-07-27 11:23:08 . Foto – Porträtt
6 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikkor 50mm f/1,4G
 
Jag tivs verkligen hemma hos Mamma i Edane! Det är så otroligt stillsamt, mysigt och speciellt på baksidan där den gamla ingången är. Där har mamma några av sina 100 olika pelargon sorter. Det är blommor i alla olika nyanser av rosa, rött och lila. Helt underbart! Mamma var så söt när hon satt där på trappen så jag var tvungen att ta några bilder :).

Änglamonstret 7år!

Caroline Dahlén . 2012-07-27 09:07:11 . Allmänt/Vardag
4 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikkor 50mm f/1,4G
 
Det blev många mil och timmar i bilen idag, ända från Hälsingland till Arvika med ett snabbt stopp hemma i Torsby. Änglamonstret fyller hela sju år idag och det firades såklart med ett hejdundrade barnkalas ;). Både jag och mamma va verkligen helt slut efter ett par timmars kalas med 10 vilda barn! 
 
Det känns riktigt skönt att vara hemma igen men jag har verkligen haft det super bra på vår lilla semester, träffade super trevliga Linda-Pauline över en lunch, solat, badat och bara slappnat av. Underbart! 
 
(Det här inlägget skulle ha kommit ut igår men med massa strul på blogg.se så kom det ut idag)

Vinnaren av en valfri kamerarem

Caroline Dahlén . 2012-07-22 20:30:00 . Allmänt/Vardag
2 kommentarer

 
Vinnaren av en valfri kamerarem blev Ulrika Norman! Stort grattis till dig! Rätt svar på frågan var 10st.

Matilda ❤ Ali #2

Caroline Dahlén . 2012-07-22 16:21:32 . Foto – Bröllop
11 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikkor 50mm f/1,4G - Reflexskärm silver/vit 110cm (silver)
 
Jag satt uppe rätt sent igår och redigerade lite bilder på Matilda och Ali, jag är så förbannat nöjd så jag njuter verkligen av att redigera deras bilder! Det fina lusthuset var en perfekt plats att fotografera fina motljus bilder :). Stort tack till Hanna som var dagens assistent :).
 
Med dessa vackra bilder tar jag och bloggen semester tills på Torsdag. Jag och sambon sticker upp till Hälsningland för att ha lite semester tillsammans i hans familjs sommarstuga. 
 
Ha det så bra så länge  

Doris, Dell & Disso

Caroline Dahlén . 2012-07-22 15:40:52 . Foto – Djur
12 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikkor 50mm f/1,4G
 
Jag blir så himla valpsjuk! Svårt att inte bli det när man har åtta små söta valpar som springer runt benen som jag har haft idag. De är små blandisar på sex veckor mellan Jämthund och Plott (tjuvparning). På bilden längst ner ser ni eventuellt pappas nya vovve som heter Doris. Doris till vänster, Dell i mitten och Disso till höger :)Blir ni lika valpsjuk som jag när ni ser små bebisar som dessa?
 

Matilda ❤ Ali

Caroline Dahlén . 2012-07-21 20:29:35 . Foto – Bröllop
5 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikkor 50mm f/1,4G - Reflexskärm silver/vit 110cm (silver)
 
Ni vet när man har en såndär kanon bra magkänsla och allt känns perfekt? Så kände jag efter den här bröllopsfotograferingen! Det är nog nämligen bland dom finaste bröllopsbilder jag tagit! Matilda och Ali var en fröjd att fotografera. De rörde sig så naturligt, fnittrade som bara den och var sådär puttinuttigt söta som bara ett nygift par kan vara, jag behövde mest bara finnas där med min kamera och fånga ögonblicken :).

Koppen med den lilla nötväckan

Caroline Dahlén . 2012-07-21 11:28:00 . Allmänt/Vardag
6 kommentarer

 
När jag var hos Emma så fick jag en himla fin present. Det var en kopp som en vän till henne som är keramiker har gjort, Emma valde dekalerna och så valde hon den lilla nötväckan som tittar upp ur teet som "symboliserar" den lilla nötväckan som jag räddade :). Min nya favorit kopp :).

Ni glömmer väl inte?

Caroline Dahlén . 2012-07-20 20:52:00 . Tävlingar
0 kommentarer

Ni glömmer väl inte bort att anmäla er till tävlingen där du har chansen att vinna en valfri kamerarem från Cochise Design.
På söndag är sista dagen att amäla sig, så passa på att anmäla er! Min favorit kamerarem är Dotty Pink från Happy Line -kollektionen ;)
 

Matilda & Ali

Caroline Dahlén . 2012-07-20 16:22:29 . Foto – Bröllop
1 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikkor 50mm f/1,4G
 
Jag har idag haft ett fint möte och provfotografering med Matilda och Ali idag. Imorgon är det redan dags för dom att gå in i kyrkan och säga "ja" till varandra. Eftersom Matilda och Ali har bott utomlands fram tills nu så det blev ett lite senare möte :). Det var så himla varma, fulla med kärlek och fnitter, det kommer bli underbart att få fotografera deras bröllopsbilder :).
 
Dessutom är det ett svensk/persiskt bröllop, vilket får mig ännu mer taggad för det har jag aldrig upplevt! Dessutom säger vädret att det kommer bli kanon väder! Håll tummarna! 

Det där sprudlande pirret..

Caroline Dahlén . 2012-07-20 12:47:04 . Foto – Hästar
3 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikon AF-S 70-200mm f/2,8
 
Många fotografer säger att det pirrar lite extra inför t.ex bröllop, barnfotograferingar osv. För mig så får jag det där sprudlande pirret när jag ska få fotografera vackra hästar. Det var ju där min "fotokarriär" började för många år sen, med att fota hästar :). De här tre vackra hästarna fotade jag igår kväll åt tre ägare, de minsta längst ner är nog de sötaste ekipgae jag sett på länge ;).

Herr Oscar

Caroline Dahlén . 2012-07-19 17:43:17 . Foto – Djur
25 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikkor 50mm f/1,4G
 
Tråkigt nog spöregnade det under den större tiden jag var hos Joline men det stoppade inte oss, med blöta och gräsiga knän fick jag tillslut mina bilder och jag fick träffa Joline´s nya bebis! Alldeles fluffig, mjuk och sådär busigt vild ;). Han var jätte duktig att sitta still när vi fotograferade trots att han är en leksjuk valp och han hade så otroligt charmig blick! Helt bedårande är han...eller hur? 

Joline

Caroline Dahlén . 2012-07-19 10:54:17 . Allmänt/Vardag
8 kommentarer

(Joline från en fotografering i höstas)
 
Sitter och dricker mitt morgon te i min största kopp och laddar ur minneskortet. Idag ska jag iväg till Hagfors, min vän Joline har nyss köpt sig en liten berner sennen valp som jag ska få fota loss på idag ;). Har även hittat en ny kamera till min lilla samling som ska hämtas, de börjar bli endel i samlingen ;). Ni kan förbereda er på en sötchock ikväll, när det kommer upp bilder på den lilla valpen ;).

Inte okej!

Caroline Dahlén . 2012-07-18 19:01:53 . Allmänt/Vardag
20 kommentarer

(print från sidan)
 
Nog för att mina bilder används olovligt på Stallet.se hela tiden, det är något jag kan ta men idag fick jag reda på nått värre! Någon har skapat ett konto i mitt namn, mina bilder och utger sig för att vara mig. Detta är inte okej för mig! Jag känner mig oerhört krängt att någon använder mina privata bilder på mig, mina fotografier från fotojobb och även skriver som om den vore jag. Det här känns riktigt förjävligt rent ut sagt! Jag förstår verkligen inte vad någon annan får ut av att "leka" mig? Detta kommer att polisanmälas om stallet.se ger mig uppgifterna på denna person. 
 
Jag hoppas du som gjort detta läser det här och att du skäms fruktansvärt mycket och förstår att det inte är okej! 

Äntligen lite sol!

Caroline Dahlén . 2012-07-18 18:44:07 . Allmänt/Vardag
4 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikkor 50mm f/1,4G
 
Jag hoppas det är fler än jag som varit ute hela dagen i det fantastiska vädret! Äntligen har solen tittat fram! Jag började min dag med en fika på Mormors Glasscafé tillsammans med min vän Louise, resten av dagen har vi strosat i vattenbrynet, tagit det lugnt och kollat in lite bra fotoplatser till bröllopet på Lördag (brudparet bor nämligen utomlands). 
 
En riktigt bra dag som kommer avslutas med lite grillmys här hemma tillsammans med sambon :). Jag hoppas ni haft det lika härligt idag :)
 

The lonely stallion

Caroline Dahlén . 2012-07-17 16:41:09 . Foto – Hästar
18 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikon AF-S 70-200mm f/2,8
 
Det är här no en av mina största favoritbilder från Öland! Hringur frá Feti är en otroligt vacker hingst med massor av utstrålning :)! Jag tycker bilden är ganska maffig med den molniga himlen och vinden som rör sig i man och svans, vad tycker ni?

Hästsafari på Öland!

Caroline Dahlén . 2012-07-17 11:59:40 . Dahlén tipsar
2 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikon AF-S 70-200mm f/2,8
 
Många har frågat vart på Öland man hittar alla vackra hästar som vi var och fotograferade på vår lilla tur till Öland. Hästarna kan vem som helst besöka, för vi var på hästsafari! Något som jag verkligen rekomenderar alla som ska till Öland att åka på! Vi fick åka runt i tre olika hagar (gigantiska hagar) och träffade vackra hingstar, ston och super gulliga föl. Det bjöds på fika och hur mycket fölgosning man ville ;)
 
Egentligen ingår även fakta om islandshästarna på turerna men eftersom vi båda har islandshästar hemma så vet vi båda två det mesta om rasen så vi en liten special "fototur" vilket vi verkligen uppskattade! Så är du på Öland eller ska dit, boka in hästsafari för det är verkligen ett minne för livet! 
 
Här hittar du Hästsafari´s hemsida där du kan läsa mer om deras turer och information.

Öland del l

Caroline Dahlén . 2012-07-16 22:23:23 . Foto – Hästar
11 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikon AF-S 70-200mm f/2,8
 
Bilder säger mer än ord, så bilderna får tala för sig själva ;)

Tävling i Samarbete med Cochise Design

Caroline Dahlén . 2012-07-15 21:00:00 . Tävlingar
38 kommentarer

 
Nu kan jag glatt presentera en fantastiskt tävling i samarbete med Cochise Design. Där du har chansen att vinna en valfri kamerarem. Vinnaren kommer att lottas fram och för att ha större chans att vinna kan man göra två extra saker, för självklart vill man väl ha större chans att vinna? ;)

För en vinstchans (obligatorisk):
1. Svara på frågan: Hur många kameraremmar finns det i Romance-kollektionen?
2. Gilla Cochise Design på facebook
 
För en extra vinstchans:
- Tipsa om tävlingen i din blogg, länka till Cochise Design och till min blogg
- Gilla inlägget via bloglovin
 
Sista dagen att vara med och tävla är den 22 Juli kl: 20:00
Lycka till!

Heldag med Malin och Ebbe

Caroline Dahlén . 2012-07-15 19:09:17 . Allmänt/Vardag
4 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikkor 50mm f/1,4G
 
Goddag kära läsare! Jag har haft en sån jävla bra dag idag, börjat med sovmorgon och sen haft en hel dag tillsammans med Malin och Ebbe. Vi tog en lång loppis runda, som vanligt var jag inte ute efter något särskilt men sprang på en hel del fynd (mer om dom senare) och så avslutade vi med lunch och hemmagjord glass på Smulorna på toppen. Ett café som ligger högst uppe vid Ski Sunne! En riktigt häftig utsikt och super god mat! Här kommer lite blandade bilder från idag :)
 
Psst, ikväll kommer det ut en tävling här på bloggen. Håll utkik! 

Kodak Six-20 Popular Brownie

Caroline Dahlén . 2012-07-14 22:29:00 . Prylar
6 kommentarer

 
Ni som har följt mig ett tag vet att jag för ett tag sen börjat samla på mig lite gamla kameror. Idag fyndade jag en ny till den lilla samlingen, det blev en fin liten lådkamera. En Kodak Six-20 Popular Brownie närmare bestämt som tillverkades mellan 1939-43. Denna lilla skönhet fick jag ge 150 kronor för :).
 
En lådkamera är en väldigt enkel kamera. Den klassiska lådkameran är formad som en box (där namnet kommer ifrån), den har en enkel lins och ofta i form av en menisklins. Det saknas också möjlighet till fokusering.

Änglamonstret på bra humör!

Caroline Dahlén . 2012-07-14 19:06:39 . Foto – Barn/Familj
9 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikkor 50mm f/1,4G - Reflexskärm 5 i 1 80cm (silver)
 
Mammas man fyllde år idag, så jag åkte dit för lite födelsedagsfirande. Änglamonstret var på ovanligt bra humör och ville att jag skulle fota henne hela tiden. Jag tror hon kände sig lite extra fin idag i sin nya fina klänning, för hon frågade hela tiden vad jag tyckte hon såg ut som och självklart svarade jag prinsessa ;). Hon börjar bli en riktigt bra barnmodell, nu är hon heller inget litet barn längre för om två veckor fyller hon hela sju år ;)

Dagens workshop

Caroline Dahlén . 2012-07-13 22:13:02 . Dahlén´s Workshops
1 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikkor 50mm f/1,4G - Reflexskärm Silver & Vit 110cm (silver)
 
Idag hade jag som sagt super trevliga Jessica här på en förmiddags workshop, tyvärr ville vädret inte vara med oss speciellt länge och solsken blev utbytt mot hällregn men efter regn kommer solsken och vi kunde avsluta workshopen utomhus :). Jag hoppas och tror Jessica lärde sig en hel del för jag såg en stor utveckling på vår lilla förmiddag tillsammans! Hon fick till och med mig att bli bra på bild, vilket inte händer ofta ;)

Dags för Workshop!

Caroline Dahlén . 2012-07-13 09:34:22 . Dahlén´s Workshops
2 kommentarer

(foto: Jeanette)
 
Idag har jag en förmiddags workshop (porträtt och ljus) med en tjej som heter Jessica och som har kommit hela långa vägen från Alingsås. Eftersom det har regnat i snart en vecka så är jag otroligt glad över att det idag är toppen väder!! Jag har ringt in min fina gravida vän Ida som ska vara dagens modell. Detta kommer bli så jävla kul!  :).
 
Uppdaterar via Instagram under dagen (carolinedahlen)

Home sweet home!

Caroline Dahlén . 2012-07-12 21:19:21 . Foto – Hästar
4 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikon AF-S 70-200mm f/2,8
 
Efter tio låånga timmar på resande fot känns det riktigt skönt att vara hemma i Värmland igen! Jag har haft det underbart bra nere i Småland och det kändes lite tråkigt att åka hem. Upplevelserna på Öland var verkligen något över det vanliga! Nu ska jag försöka varva ner lite grann med en kopp te och kika igenom veckans bildskörd. 
 
Jag varnar redan nu att det kommer att komma upp väldigt mycket hästbilder de närmsta dagarna;)

Österriket eller Öland?

Caroline Dahlén . 2012-07-11 19:35:11 . Foto – Hästar
11 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikon AF-S 70-200mm f/2,8
 
När jag och Emma bilade runt på Öland så hittade vi en hel flock med haflinger hästar! Man kunde nästan tro att man hamnat i Österriket för en kort stund ;). Jag blev helt tokig när jag såg dom gå efter vägen och halvt skrek att i måste stanna och fota. Otroligt vackra hästar och några fina bilder blev det också :).
 
Ikväll är det sista kvällen här i Hultsfred och imorgon rullar jag hem mot Värmlands djupa skogar igen. Lite tråkigt eftersom vi har haft det så himla bra! Men vi gör en bra avslutning med grillat vildsvin, potatis, nyplockade kantareller (ja, här får dom tydligen både sommar och höst kantareller) och en god efterrätt :).

De bästa från Öland!

Caroline Dahlén . 2012-07-10 21:09:53 . Foto – Hästar
33 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikon AF-S 70-200mm f/2,8
 
Nu har vi kommit tillbaks hem till Emma och myser lite kopp te efter en riktigt lång och härlig dag på Öland. Tidigare idag har vi sett på massa fina islandshästar och fotograferar galet fina bilder. Suttit i hagen med cirka 16 föl runt sig, smarrig fika, en kamera runt halsen, bra sällskap och bra väder! Man kan nog inte ha det bättre på semestern ;).
 
Jag tänker va så elak att jag håller lite på bilderna på hästarna dels för att jag är helt slut efter den här dagen, men tre av mina favoriter får ni se :). Ni får gärna säga vad ni tycker om bilderna :).

Emma, Alma och Cobra

Caroline Dahlén . 2012-07-10 15:37:00 . Foto – Djur
5 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikkor 50mm f/1,4G - Reflexskärm Silver & Vit 110cm (silver)
 
Emma ville ha lite nya bilder på henne och vovvarna, vi tänkte vi skulle ha gjort det förra året när jag kom ner men tiden räckte helt enkelt inte till så igår kväll i det fina kvällsljuset tog vi några fina porträtt nere vid sjön :). Både jag och Emma blev riktigt nöjda med bilderna, jag älskar den svartvita och den första stående :).


Ny reflexskärm!

Caroline Dahlén . 2012-07-10 11:31:00 . Prylar
4 kommentarer

 
En ny reflexskärm har flyttat in i min kameraväska, det fick bli en silver & vit 110cm eftersom det är dom två sidorna jag använder mest. Jag beställde den från tvspelsweb.se, super snabb leverans och bäst priser! Den är riktigt stor, lilla jag försvinner nästan bakom den ;). Jag testade den för första gången igår kväll när jag fotograferade Emma och hennes två hundar, resultatet får ni se senare idag :).

Ingebo Hagar

Caroline Dahlén . 2012-07-09 21:56:50 . Allmänt/Vardag
5 kommentarer

 
 Utrustning: Nikon D700 - Nikkor 50mm f/1,4G
 
Oj o vilken fantastisk dag jag har haft! Buss och tågresan var väl kanske inte den roligaste men med lite bra serier och en liten tupplur så gick det rätt bra ;)! Ända sen jag blev hämtad av Emma på stationen så har det gått i ett. Vi lunchade på ett helt underbart ställe som heter Ingebo hagar,ett ekocafé utanför Vimmerby där  miljön är så fantastiskt att det bara måste upplevas och om ni åker dit, välj lasagnen för det var det godaste jag ätit på länge! Stort plus att allt är ekologiskt och även närproducerat!
 
Imorgon åker vi tidigt och tillbringar hela dagen på Öland! Det är första gången för mig, det kommer bli riktigt kul! Jag längtar också efter att få gå barfota på stranden, samla in snäckor, känna den salta luften och få se havet :)

Imorgon bär det av!

Caroline Dahlén . 2012-07-08 22:29:14 . Allmänt/Vardag
2 kommentarer

 
Klockan är ställd och den ringer vid 05:00 imorgon bitti. Jag som ni vet är verkligen ingen morgonmänniska så jag kommer få det riktigt tufft att gå upp men då börjar även resan ner mot Småland och min kära vän Emma Jansson :). Direkt buss från Karlstad till Jönköping, en väntan där och sen bär det av till Hultsfred. Jag har hört rykten om att swebuss har gratis wifi på sina bussar, jag hoppas det stämmer ;)
 
Det ska bli förbaskat trevligt att träffa den där smålänningen som jag lärde känna på bilddagboken för många år sen, hon som jag åkte till island med utan att ens ha pratat i telefon innan, hon som älskar det mesta som är äppelformat, hon som är en förbannat bra konstnär, hon är som en liten tant och även en riktigt fantastiskt vän  

Johanna & Johan

Caroline Dahlén . 2012-07-08 13:04:07 . Foto – Bröllop
5 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikkor 50mm f/1,4G
 
Igår träffade jag Johanna & Johan vid Stavnäs kyrka. Vi var ute för att kolla in platser och provfotograferade lite grann. Jag kan inget annat än längta till deras bröllop efter den här fotograferingen, guuud vilken otroligt fin plats kyrkan ligger på! Miljöerna är fantastiska, brudparet helt underbara så nu hoppas vi bara på bra väder när det är dags för deras bröllopsdag :).

Kommer ni ihåg?

Caroline Dahlén . 2012-07-07 20:58:25 . Foto – Hästar
11 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikkor 50mm f/1,4G
 
Kommer ni ihåg när jag för två år sen fotograferade den här lilla herren vars mamma inte ville veta av honom? Idag fick jag träffa honom igen, åh herregud vad han har växt och bytt färg! Det är något speciellt att få se en sån liten sak som föddes upp på flaska att växa upp till något så fantastiskt! Visst har han växt upp till en riktigt vacker häst? Jag är stört förälskad! 

Missbedömde lite grann...

Caroline Dahlén . 2012-07-07 19:41:08 . Allmänt/Vardag
3 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikkor 50mm f/1,4G
 
Eniro sa att det skulle ta 1h & 30min till Charlottenberg från mig... Jag körde på 1h. Jag undrar hur långsamt man ska köra för att deras tid ska stämma? Eftersom allt tog mycket kortare tid än jag planerat så när jag kom till Arvika låg jag plötsligt tre timmar före i planeringen. Så efter en liten runda på "stan" så satte jag mig i stadsparken med min nya väska, åt marmeland (typ de godaste som finns) och filosoferade lite :)

Halva Värmland runt

Caroline Dahlén . 2012-07-07 09:10:01 . Allmänt/Vardag
2 kommentarer

Utrustning: Nikon D300 – Nikkor 50mm f/1,4G
 
Man kan verkligen säga att Norgelandet sliter ut mig, kom hem runt tre igår och vid sex hade jag redan somnat och sov ända tills klockan ringde idag. Snacka om att jag behövde sova ut! Idag är jag full av energi och tur är väl det för idag ska jag åka till Charlottenberg, Arvika och Klässbol så det blir en intensiv dag i bilen :). 
 
Eftersom jag har ett möte med ett brudpar idag så blev en en arkivbild från ett av mina favoritbröllop förra året som får pryda inlägget :).

Tack Esmeralda!

Caroline Dahlén . 2012-07-05 20:42:41 . Beröm
4 kommentarer

 
Det här värmde verkligen mitt hjärta när jag kikade runt inne på blogg.se och hittar dessa fina ord från Esmeralda. Tack Esmeralda, du gjorde min kväll

Imorgon åker jag äntligen hem från Norgelandet och då blir det slut på tråkiga gamla inlägg för då tar jag semester från Norge i hela fem veckor :). Ni anar inte hur underbart det ska bli! Jag har sååå mycket roligt planerat! Jag börjar redan på måndag när jag drar ner till Fröken Jansson i Småland och gud vad jag har sett fram emot de dagarna :)!!

Kanonkulans Kennel #2

Caroline Dahlén . 2012-07-03 18:11:29 . Foto – Djur
28 kommentarer

 
 
Utrustning: Nikon D700 - Nikkor 50mm f/1,4G - Reflexskärm 5 i 1 80cm (silver)
 
Ni var många som gillade de två första bilderna på Kanonkulans (sötaste kennel namnet någonsin eller hur?) små valpar så här kommer ett gäng till :). Någon frågade om rasen på dessa små under och det är Staffordshire Bullterrier :).
 
P.S, jag är medveten om reflexskärmen på sista bilden de små va så söta så det bryr vi oss inte om ;).

Familjen "Knätofs"

Caroline Dahlén . 2012-07-02 09:51:12 . Allmänt/Vardag
7 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikkor 50mm f/1,4G
 
Nu har jag blivit klar med familjen "knätofs" bilder, jag har nog aldrig tagit så många bilder på en familjefotografering förut, de var så himla fina allihop. Så det blev väldigt många provbilder som familjen nu ska kika igenom, jag tror det kommer bli svårt för dom att välja ;).
 
Idag åker jag tillbaks till Norgelandet igen och när jag kommer hem på fredag är jag sen behöver jag inte åka tillbaks på hela fem veckor!! Ni anar inte va skönt det ska bli! Semester och massa häftiga fotograferingar med gänget! Jag läääängtar!

Kanonkulans Kennel

Caroline Dahlén . 2012-07-01 22:14:26 . Allmänt/Vardag
18 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikkor 50mm f/1,4G
 
Trots spöregn nästan hela dagen så har jag ändå haft en riktigt fin dag :). Fick träffa min älskade tvillingbror (som annars bor i sthlm) som jag inte träffat på jätte länge nu när han var hemma över helgen! Planerar en resa till stockholm i sommar för att hälsa på honom och hitta på massa kul! Jag har åkt runt i spöregnet och rekat fotoplatser för kommande fotograferingar med gänget :)
 
Sist men inte minst har jag hunnit med ett besök hos Kanonkulans Kennel för att fotaderas små valpar. Om jag säger "åååh va söööt" många gånger när jag fotograferar bebisar så är det inget mot hur många gånger jag sa det idag när jag fotade sju såna sötnosar ;)

Sunne Grand Prix #2

Caroline Dahlén . 2012-07-01 15:39:22 . Foto – Hästar
7 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikon AF-S 70-200mm f/2,8
 
Beautiful and powerful horses