Familjemys på Skutberget

Caroline Dahlén . 2014-06-30 15:10:16 . Foto – Barn/Familj
4 kommentarer

 
Här kommer några bilder från en fotografering jag hade för två veckor sen. Jätte fin familj och lilltjejen var helt underbar, skrattade och log precis hela tiden:). Så härligt på eftermiddagen, så mjukt och skönt ljus då :).

Första bröllopet i regn

Caroline Dahlén . 2014-06-29 18:50:00 . Foto – Bröllop
5 kommentarer

 
Jag har alltid haft sån himla tur med vädret när jag har fotograferat bröllop, det har aldrig regnat...förrän igår. Det tok regnade, vigseln blev flyttad inomhus men det gjorde inget för det var ett jätte fint ställe och wow vilket brudpar! Så himla söta och fotograferingen gick huuur bra som helst, vi kunde hålla till på de flesta platser vi valt ut och visst blir det lite charmigt med paraply :). Jag älskar hur bruden sa när resten av gästerna sa att klänningen skulle bli blöt ute "äh, det är tyll dä törker" på värmländska  ;). Här får ni se några detaljer från dagen :).

Åska är inte min bästa vän

Caroline Dahlén . 2014-06-27 12:33:02 . Foto – Bröllop
1 kommentarer

 
Som jag sagt förut så har jag många redigerings timmar framför mig och imorse började det åska som bara den här hemma. Vilket betyder ingen dator, inte en bra start på dagen. Men som tur var så höll det inte i sig i mer än en timme :). Idag ska jag leverera årets andra bröllopsbilder, ägarna till fötterna här ovan ;). Så kul när man får träffa på lite oväntade saker på bröllopsfotograferingar, som en brudgum i converse :).

Vackra Johanna

Caroline Dahlén . 2014-06-26 11:51:12 . Foto – Porträtt
4 kommentarer

 
Jag har fotat så många fina tjejer som ska på bal den här sommaren, men den här tjejen tar priset. WOW va vacker hon är! Hon tog mig med storm när hon klev ur bilen med sina mörkbruna ögon :)!  Den knallröda klänningen passade henne så otroligt bra! Det slog mig när jag redigerade bilderna, visst är hon lite lik Demi lovato? :)

Kamerarem från StinaVictorian

Caroline Dahlén . 2014-06-25 13:17:48 . Dahlén´s Kameraväska
9 kommentarer

 
 
Är ju den snyggaste kameraremmen jag sett! Jag beställde en kamerarem av StinaVictorian, jag var lite trött på min orginal från Nikon och så ville jag ha en bredare och lite grövre. När Stina skickade en smygkik av den så blev jag totalt förälskad! SÅÅÅ snygg! ❤ ❤ ❤ Jag sa att jag ville att den skulle vara rosa med spets och vitt skinn. Den är helt fantastisk och så himla skön att ha både över axeln och runt nacken! :) Så kul att ha en alldeles egen, som ingen annan har :). För denna är the one and only :).
 
Stina kommer sy andra kameraremmar efter önskemål i mån om tid. 300kr/st kommer de kosta :).

Lina ❤ Markus

Caroline Dahlén . 2014-06-22 20:39:00 . Foto – Bröllop
0 kommentarer

 
Jag kan inte låta bli att jobba lite grann såhär på kvällskvisten ändå. Tillsammans med den obligatoriska tekoppen och regnet som smattrat lite försiktigt mot rutan. Ganska mysigt faktiskt :). Just nu håller jag på och färdigställer Lina och Markus bröllopsbilder så de ska läggas på lådan imorgon :). Jätte fint par som hade ett underbart bröllop på en av mina favoritplatser :).

Leon i StinaVictorian

Caroline Dahlén . 2014-06-22 17:34:00 . Foto – Barn/Familj
3 kommentarer

 
Den här killen alltså, jag äääälskar hans stora bruna ögon! Så himla fina! Leon var även modell i StinaVictorian´s julkollektion. Jätte duktig liten kille som är nära till skratt och bus hela tiden :). Den här killen kommer bli en riktig hjärtekrossare när han blir äldre, ingen tvekan om saken med de där stora bruna ;).
 
Idag blir det en lugn dag efter allt midsommar firande, tänkte försöka måla klart lister i mitt nya kontor idag :). Jag hoppas ni kära läsare fått en lika härlig helg som jag fått :). Imorn är det Måndag och då är det dags för massor med jobb igen, studentfotograferingar och redigerings maraton :).

Syskonkärlek

Caroline Dahlén . 2014-06-19 13:24:02 . Foto – Porträtt
7 kommentarer

 
När jag fotade Fia så var ju hennes minst lika snygga storasyster med, och visst blev det lite syskonbilder samtidigt :). Visst är dom helt underbart söta tillsammans, och så kul att ha bilder på sig själv och sin syster :).

Romeo i StinaVictorian

Caroline Dahlén . 2014-06-18 12:39:43 . Foto – Barn/Familj
2 kommentarer

 
Jag lovade ju fler bilder från fotograferingen med alla barn till StinaVictorian och här kommer första lasset på första modellen, Romeo. Han har ni sett här på bloggen förut, så himla söt liten kille och han var jätte duktig! Mamma Malin fick honom att skratta så han kiknade, så mycket har jag aldrig sett honom skratta ;)

Perfektion

Caroline Dahlén . 2014-06-17 20:46:41 . Foto – Porträtt
6 kommentarer

 
Åh, vackra Fia! Den här tjejen alltså, PERFEKTION! Hon är så slående vacker! Om jag får som jag vill så kommer ni få se mer av henne i mina bilder fast i mina egna projekt ;). Jag har jobbat med hennes bilder idag och dessa tre svartvita fastnade jag för. Även om det var jätte vackert med allt det gröna mot hennes ljusrosa klänning (färgbilder kommer) så kunde jag inte låta bli att göra dom svartvita :).
 
Jag fick såå vackra ord från Fia efter fotograferingen, det var så fint att jag blev alldeles rörd, "Det var verkligen höjdpunkten på baldagen att bli fotad av dig! Har aldrig känt att jag var bra på bild innan". Det är precis så jag vill att mina kunder ska känna sig efter en fotografering med mig :).

Redigerings maraton fortsätter

Caroline Dahlén . 2014-06-17 15:42:39 . Foto – Porträtt
8 kommentarer

 
Som rubriken lyder, mitt redigerings maraton fortsätter. Mina veckor har verkligen varit fullspäckade med jobb och jag ligger lite efter med all redigering även om det är det enda jag gör när jag är hemma och inte är ute på jobb. Idag är det massor med bal och student bilder som redigeras. B.la på den här snygga tjejen :).
 
Igår var jag till Norge för att fotografera åt Finnskogtoppen igen, ett underbart spa ute i finnskogen. Arbetsförmåner att jag fick ta med en vän och efter jobbet var klart få bada i pool, bubbelpool, ångbastu och mycket mer. Som jag sagt många gånger förr, jag älskar att mitt jobb är så varierat :).

PT by Emma

Caroline Dahlén . 2014-06-11 20:35:38 . Foto – Porträtt
3 kommentarer

 
Jag älskar hur varierat mitt jobb är, endel dagar leker jag i sandlådor medans jag fotograferar barn, ibland vackra bröllop och som idag en vrål snygg PT vid namn Emma. Henne har ni sett här på bloggen tidigare :). Hon behövde lite nya bilder till sin hemsida, blogg och till sina kunder. Så vi har fotograferat allt från övningar, löptips, och porträtt. Hon är en grym tjej som inspirerar massor, hon är även tjejen som lyckas hålla mig i form  ;).
 
Nu ska jag fortsätta mitt redigeringsmaraton som lär hålla på resten av kvällen och större delen av natten :).

Late night work

Caroline Dahlén . 2014-06-11 00:14:48 . Foto – Bröllop
5 kommentarer

 
Jobbar med bilder från det här vackra bröllopet inatt. Två favoriter som jag hittat hittills, jag tror det lär bli många fler favoriter innan jag redigerat färdigt det här bröllopet. Bröllopet var ju på ett av mina favoritställen, sååå vacker herrgård i Filipstad! :).

Full ös!

Caroline Dahlén . 2014-06-10 09:38:07 . Foto – Porträtt
15 kommentarer

 
Dagarna verkligen flyger förbi! Det är fullt upp med fotojobb nästan varje dag, speciellt nu när det är baltider. Den här snygga tjejen ovan fotograferade jag igår, hon valde att slå ihop både bal och student samtidigt. Så j*vla rolig fotografering, jag skrattade heeela tiden och hade kramp i kinderna när vi var klara. Så himla fin och lättsam tjej :)!
 
Nu ska jag packa om väskan och dra iväg för att fotografera tre tjejer som ska på bal ikväll :).
 

Mitt Nationaldagsfirande

Caroline Dahlén . 2014-06-06 15:42:52 . Foto – Barn/Familj
0 kommentarer

 
En förmiddag framför datorn med den här super söta tjejen och hennes familj, De ska få sina provbilder idag är det tänkt :). Tagit en tre timmars paus med middag tillsammans med familjen och lite strandhäng med Syrran. Vid fem är det dags för det sista jobbet för idag, jag ska iväg för att fotografera en student i Sunne :). Det är så min dag har och kommer se ut, riktigt bra om jag får säga det själv ;).

Modellfoto Workshop!

Caroline Dahlén . 2014-06-05 17:23:35 . Foto – Modell
4 kommentarer

 
I Söndags var ju jag till Stockholm för att gå på en modellfoto workshop. Riktigt intressant, träffade massor med trevliga kollegor, duktiga modeller och kom hem med maaaassor med bilder! Det kommer ta ett tag att gå igenom alla. Det var hela sex (!!) olika fotograferingar med helt olika teman, denna fotograferingen var en av mina favoriter:). Modellerna kom från Stockholmsgruppen, en av sveriges största modellagenturer om jag inte misstar mig? :)

Årets första bröllop

Caroline Dahlén . 2014-06-04 10:02:12 . Foto – Bröllop
3 kommentarer

 
Shit vilken fullspäckad vecka det var förra veckan! Åtta fotojobb på sex dagar och sen ett dygn i Stockholm, gissa om jag kommer sitta fast klistrad på min kontorsstol idag? Och hela dagen få titta på underbara gravidfoton, bröllopsfoton, familjerbilder och massa mer :).
 
I Lördags hade jag årets första bröllop, så kul att säsongen nu äntligen dragit igång! Bröllopet var på ett av mina absoluta favorit ställen och bilderna blev såååå bra! Tänkte ge er en liten tjuvtitt på några av förberedelserna, resten av bilderna får vänta tills andra jobb är redigerade :).
 
Hoppas ni får en fin Onsdag! :).

Så spännande!

Caroline Dahlén . 2014-06-01 11:00:00 . Allmänt/Vardag
0 kommentarer

Detta håller jag på med hela dagen! Och åker hem till Värmland igen på Måndag :).