Leveransdag

Caroline Dahlén . 2015-03-26 13:05:53 . Allmänt/Vardag
7 kommentarer

 
Idag är det leveransdag på kontoret. Det packas massor med små påsklådor (bilder finns på min instagram @carolinedahlen). Jag tycker det är så himla roligt att pyssla och göra det roligare för kunderna än att bara få ett usb-minne på lådan. Man kan göra mycket roligt med lite sidenband, silkespapper, hampasnöre och klistermärken :).
 
Ni andra fotografer, hur brukar ni leverera era bilder? :)

Elias

Caroline Dahlén . 2015-03-24 20:33:52 . Foto – Barn/Familj
1 kommentarer

 
Den här lilla godinen fick hem sina bilder förra veckan. Jag blev tokförälskad i hans ögon, så himla mökra och så otroligt vackra! Önskar jag hade bruna ögon ibland, det är verkligen så himla fint!

Idag har det varit fullt ös på förmiddagen. Har börjar göra lite jobb åt Karlstad Kommun och idag var det dags igen. En grupp människor, en förskolelärare & 25 främlingar på stan. Omväxlande och spännande jobb är det, känns skönt med omväxling ibland :).

Emma ❤ Eddie

Caroline Dahlén . 2015-03-22 11:29:28 . Foto – Barn/Familj
1 kommentarer

 
Jösses vilka bilder jag tog igår! Mötet med brudparet gick jätte bra, trots en väldigt färglös park. Sen vidare till Torsby och mitt favoritställe att fotografera på där, nämligen herrgårdsparken. Fantastiskt vackert ställe där det finns stor variation med fotoställen :). Vårljuset var helt fantastiskt, Jag är jätte nöjd över bilderna :)

En liten charmör

Caroline Dahlén . 2015-03-21 17:04:54 . Foto – Barn/Familj
1 kommentarer

 
Alltså jag dör, har ni sett vilken liten sötnos? Jag var i Arvika här om dagen och fotograferade honom. Han samarbetade hur bra som helst och satt mest och var nöjd hela tiden. Perfekt liten bebis att fotografera :).
Idag har jag varit först i Sunne för att träffa ett av sommarens brudpar, helt ensamma i Rottneros park! Helt fantastiskt, visst är det vackrare när det är grönt ute men alla årstider har självklart sin charm! Efter det drog jag raka vägen upp till Torsby för att träffa Emma oh Eddie som snart ska ha bebis och ville föreviga graviditeten på bild :).

Frida ❤ Robin

Caroline Dahlén . 2015-03-18 09:15:37 . Foto – Barn/Familj
1 kommentarer

 
Frida och Robin är så vackra och så kärleksfulla mot varandra! Man blir kär i kärleken bara av att titta på dom! De kommer bli fantastiska föräldrar, det är jag säker på! Vi hade vår lilla fotografering ute på Mårbacka, så himla fint där ute! Tyvärr ville inte solen riktigt hänga med, så det blev inget motljus och lite kallt men vad gör det när dessa värmer hela luften med sin kärlek :)

Bebisar i mängder

Caroline Dahlén . 2015-03-13 10:30:32 . Foto – Barn/Familj
4 kommentarer

 
Det är vårt och det fotograferas bebisar som aldrig förr. Något jag älskar, bebisar är så himla mysiga och oftast väldigt enkla att jobba med. Mycket enklare än vad man kan tro :). Spontant, härligt och sådär äkta som bara bebisar och barn är! Helt underbar! :)

Liten hårfager kille!

Caroline Dahlén . 2015-03-11 06:20:13 . Foto – Barn/Familj
4 kommentarer

 
Hela den här veckan består av fotojobb i Arvika. Så himla kul, det är en stad jag verkligen gillar och faktiskt till och med hade planer att flytta till för några år sen :). Igår var det en urgullig liten kille som satt framför kameran, och så otroligt mycket mörkt hår hade han, helt fantastiskt :).
 
 

Det magiska i Värmland

Caroline Dahlén . 2015-03-09 11:21:23 . Foto – Barn/Familj
6 kommentarer

 
Det där ljuset, det magiska ljuset som bara finns i Vämlands djupa skogar är det vackraste som finns! Att sen sätta dit två vackra människor som sprudlar av kärlek. Ja då kan det inte bli annat än magiska bilder :). Mamma och Pappa fick lite egen tid efter att familjefotograferingen var klar, en fin stund för sig själva :)