Tack för ni tar er tid ❤

Caroline Dahlén . 2012-10-09 21:36:00 . Dahlén talar ut

Foto: Linda-Pauline
 
Då och då trillar det in mail som gör mig så otroligt glad och även stolt. Idag fick jag ett sånt mail från en tjej som heter Mira. När jag nyss läste hennes mail så fick jag tårar i ögonen, jag blev så rörd att någon skriver så himla fina ord om mig, lilla mig. Det ger mig så mycket mer inspiration till att fortsätta blogga och att faktiskt vara en förebild. Det värmer mitt hjärta så otroligt mycket och alla underbart fina kommentarer jag får varje dag. TACK för ni tar er tid för att skriva alla fina ord, varje kommentar betyder jättemycket för mig! 
 
Detta är det fina mailet jag fick av Mira:
Åh Jag vill i alla fall tala om för dig att jag finner dig otroligt kreativ och duktig med det du gör. Du får mig som fotograf att utvecklas. Det var dina bilder och din otroligt fantastiska framåtanda trots allt med din syster m.m. Som fått mig att starta eget företag som fotograf för att verkligen satsa på det jag vill göra. Framföra mina känslor genom bilder och även att få andra att minnas dessa sista eller första stunderna genom bilder och skapa minnen. Du får mig liksom andra att satsa på fotograferingen. Jag jämför mig inte med dig utan ser dig som en del av mitt fotande, som tips och styrka i hopp om att utvecklas och bli lika duktig som dig. Du är jätte duktig och kämpa vidare. Du är en förebild och stark. Du är gudomlig!
 
Massa lycka till! / Mira 
Mira Nyberg

Vad roligt att du blev glad Caroline! Det glädjer mig likaså! Det är sant allting som jag skrev till dig. Så ta åt dig och fortsätt kämpa du är guldvärd för många fotografer!

Svar: Tusen tack, så himla gulligt av dig!!
Caroline

Jungarå Fotografi

Jättefint skrivet! Sånt gör en glad :D. Ta åt dig!

2012-10-09 | 22:15:53
Blogg/hemsida: http://www.jfotografi.se
kerstin

härligt det är fint att få respons kram

2012-10-10 | 07:26:44
Blogg/hemsida: http://lenaelisabeths.blogg.se
Katarina Ratcliffe

O så gulligt! Ta åt dig :)

2012-10-10 | 09:10:07
Blogg/hemsida: http://brakat.blogg.se/
Emma Roodla - Fotograf

Du är ju sååå duktig :)!!

2012-10-10 | 19:50:31
Blogg/hemsida: http://babiidarling.blogg.se
JOLINE

Fina bilder på fina du! Och du är sjukt duktig på det du gör, finns ingen som dig kära vän! :)

2012-10-11 | 19:19:10
Blogg/hemsida: http://jolinedanielsson.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (endast synlig för mig)

URL/Blogg:

Kommentar: