Årets andra bröllop

Caroline Dahlén . 2015-02-19 18:47:00 . Foto – Bröllop
2 kommentarer

 
I helgen hade jag även årets andra bröllop. Denna gången lämnade jag Värmland och fotograferade ett alldeles underbart brudpar i Stockholm (skeppsholmen). Trots att de skulle bli molningt och mörkt så kunde inte vädret blivit bättre! Solen tittade fram, det blev soldis och massa annat vackert :). När jag under mitt första mötet med Emilia och Jens fick höra att de skulle ha tomtebloss när de gick ut ur kyrkan blev jag överlycklig! Så himla mysigt och fint på bild! :)

Årets första bröllop

Caroline Dahlén . 2015-02-19 08:41:00 . Foto – Bröllop
0 kommentarer

 
Årets första bröllop hade jag ju den 31a Januari, jag har smygvisat några bilder på min instagram och facebooksida men här kommer en ovisad bild från porträttfotograferingen. Mathilda och Mika är så hiiimla fina tillsammans! :)

Busiga Alfred

Caroline Dahlén . 2015-02-10 11:36:07 . Foto – Barn/Familj
2 kommentarer

 
Lille Alfred, för ett par veckor sen var det dags för hans 9 månaders fotografering. Tänk att tiden rusar iväg så, tycker det inte alls var längesen som jag fotograferade hans nyföddbilder :). Nu är han full med spring i benen, kryper runt hela tiden precis som alla andra barn. Inte still en sekund, men det blev massor med fina bilder ändå :).