Bröllop i grannlandet

Caroline Dahlén . 2014-09-28 08:53:29 . Foto – Bröllop
3 kommentarer

 
 
Igår var jag i Norge och fotograferade ett bröllop. Så himla kul med mitt första "utomlandsbröllop" :). Det var alldeles sagolikt och platsen för fotograferingen var lika sagolikt det! Vi var vid en gammal kyrkruin, såå häftig! Och brudens bukett sen, den var minst lika häftig den om inte häftigare! :)
 
Nu ska jag strax iväg till Karlstad för att ha en familjefotografering, solen strålar och det ser ut att bli en fantastisk höstdag! Ha en fin dag allihop :).

Dags för modellfoto!!

Caroline Dahlén . 2014-09-25 11:54:59 . Allmänt/Vardag
1 kommentarer

 
Woop wopp, idag ska denna fantastiska skönhet så framför kameran!! Maia är så otroligt vacker och detta har jag längtat efter läääänge! Vi ska plåta lite smycken åt BeccaDesign, ska försöka uppdatera flitigt på instagram med BTS bilder :).

Fina barn i kvällsljuset

Caroline Dahlén . 2014-09-23 12:13:03 . Foto – Barn/Familj
0 kommentarer

 
Igår kväll åkte jag hem till en familj som jag fotograferat tidigare, men det var 2010. Här kan ni se dom bilderna, då var denna tjej bara tre månader och jösses vilken härlig tjej som har växt upp till. På bilden ovan går hon på stenar, jag frågade om hon kunde titta på mig lite snabbt och fick svaret "men hallå, ser du inte att jag är upptagen?!" haha, sen lekte vi kurragömma, gungade och klättrade i träd ;).
 
Flora ville ju såklart också ta lite kort, eller "trycka på knappen" som hon så fint kallade det. Och visst fick hon göra det, här är hennes fina bild :).
 

Tävling!

Caroline Dahlén . 2014-09-22 15:22:00 . Tävlingar
2 kommentarer

 
 
Tema: Vad är höstmys för dig? (får tolkas helt fritt)

Pris: Memorycard 16GB, Ett batteri, En liten kameraväska och ett filterset.

Regler: För att vara med att tävla publicerar du bilden du vill delta med i ett nytt inlägg (som bara handlar om tävlingen) där du skriver att du deltar i min tävling i samarbete med batteries-online.seInlägget ska innehålla en länk till min blogg, till batteries-online.se och deras facebook sida.Sen bifogar du länken till ditt inlägg i en kommentar till detta inlägg. Du får delta med en bild, den får vara efterbehandlad och bilden måste vara fotograferad av dig.
 
För att delta via Instagram: Lägg upp din bild, tagga mig i inlägget så jag kan se det (@carolinedahlen) och följ @batteriesonline.se på instagram
 
Fem finalister kommer väljas ut av mig, sen kommer jag och Batteries-online välja ut vinnaren tillsammans.

Sista anmälningsdag: Tisdagen den 30 September kl. 20.00

Nere i arkiven

Caroline Dahlén . 2014-09-22 14:49:00 . Foto – Hästar
1 kommentarer

 
Mellan redigeringsjobben idag har jag tagit mig lite tid åt att resa i mina arkiv, då hittar man ju alltid små guldkorn som man kan damma av. Dessa bilder är gamla men de ligger mig fortfarande varmt om hjärtat, och eftersom jag vet att några av er saknar mina hästbilder så tänkte jag visa upp dom :). Jag tror inte dessa bilder visats på bloggen förut nämligen :).

Vad är höstmys för dig?

Caroline Dahlén . 2014-09-18 15:10:32 . Allmänt/Vardag
3 kommentarer

 
Ja nu är ju hösten verkligen här, och för mig är hösmys te i hinkvis, vackra färger på träden och hemmagjord äppelpaj på egna hemma äpplen. Vad är höstmys för dig? Fundera på det lite grann.. för på måndag kommer det något väldigt spännande ut här på bloggen som ni fotointresseradeintevill missa ;)

Fantastiska Rottnerospark

Caroline Dahlén . 2014-09-16 13:19:23 . Foto – Bröllop
2 kommentarer

 
Åh vad jag älskar att fotografera i Rottnerospark! Denna gången hade jag turen att parken var stängd, så det var bara jag, brudparet och brudföljet i hela parken. Helt underbart! Det är en sån magisk plats som alltid har ett sånt magiskt ljus :). Nu är det två veckor ledigt från bröllop då jag har match med landslaget i amerikanskfotboll och lite andra privata saker,  sen är det dags igen och nästa bröllop är i Norge! :).

PT by Emma

Caroline Dahlén . 2014-09-16 10:54:32 . Foto – Porträtt
1 kommentarer

 
För nån vecka sen så följde jag med fantastiska Emma upp till Idre där hon skulle ha träningsläger med ett härligt gäng tjejer! Jätte härliga dagar med Emma som verkligen är en frisk fläkt och världens underbaraste människa, hon fyller alltid på mitt energi och inspirationsförråd! :).

Det var längesen!

Caroline Dahlén . 2014-09-11 16:13:12 . Foto – Hästar
5 kommentarer

 
Ja, det var väldigt längesen det hamnade några hästar framför min kamera (tyvärr!!). Nu i veckan har jag varit fruktansvärt sjuk, så jag passade på att ta en liten semester ner till Småland för att hälsa på min fina vän Emma som bor där nere. Det är obligatoriskt att besöka Carita i Stormbo för att fota lite hästar och så blev det även denna gången :). Lite murriga höstbilder på blöta hästar som stått ute i regnet :).

Ett fint återseende

Caroline Dahlén . 2014-09-02 16:53:33 . Foto – Barn/Familj
1 kommentarer

 
Förra veckan träffade jag som sagt denna fina familjen igen, sist träffade dem i slutet på Maj när Sofia var gravid (här ser ni de bilderna). Så himla unerbart vacker familj och stället vi fotograferade vid har jag åkt förbi många gånger men aldrig sett som ett "fotoställe" men jösses va fint det var! Mycket olika miljöer att byta mellan. Jag gillade verkligen ute på bryggan, visst får man nästan en liten "medelhavs känsla" av den bilden? :)

Uniform bröllop

Caroline Dahlén . 2014-09-01 13:35:30 . Foto – Bröllop
4 kommentarer

 
Helgens bröllop var lite speciellt för mig, det var nämligen mitt första uniform bröllop. Jösses va stiligt med uniform, så himla snyggt :). Och vi fotograferade ute vid den jätte vackra sågudden där jag fotograferat lite tidigare, ett tips för er som bor eller ska fotografera i Arvika! :).
 
Nu ska jag fortsätta redigera förra helgs bröllopsbilder så de kan åka iväg till brudparet :).