Pyssel på kontoret

Caroline Dahlén . 2014-10-29 11:47:50 . Allmänt/Vardag
3 kommentarer

 
Jag gillar att pyssla och jag gillar att göra lite fint när mina bilder ska levereras till kunderna, bröllopsleveranserna brukar vara lite mer extra men såhär ser det ut när det skickas ut till kunder :). Under jul kommer det bli lite mer juligt över dom hade jag tänkt :). Här ser ni inte så mycket men lite av mitt "nya" kontor, ganska mörk men det passar mig bra. Jag tycker det är skönt att det inte blir för varmt eller att solen lyser in i skärmen :).

Busiga barn i kohagen

Caroline Dahlén . 2014-10-28 13:28:00 . Foto – Barn/Familj
2 kommentarer

 
Som sagt så har det blivit många familjer som varit framför kameran nu i höst. Med fyra barn ute i kohagen där vi höll på att blåsa bort var det fullt ös. Äldsta tjejen sa "jag älskar att hoppa och klättra", Ja men då klättrar vi då sa jag :). Dessa syskon var så himla goa mot varandra, hjälptes åt, brorsorna satte på skor när dom tappades och höll tjejerna i händerna när det klättrades. Jag blev alldeles varm i hjärtat :).

Frida ❤ Magnus - Bröllopsfotograf i Torsby

Caroline Dahlén . 2014-10-27 09:55:00 . Foto – Bröllop
5 kommentarer

 
Tänkte visa upp några fler av alla bröllop jag haft under sommaren. Jag blev lite extra glad när Frida och Magnus ville fotograferas i Herrgårdsparken i Torsby, det var ett av mina favoritställen att fotografera på när jag bodde där :). Det hade små regnat heeela dagen och jag ville helst inte vara på vår plan B plats, men eftersom vädergudarna verkar älska mig så blev det uppehåll precis i samma minut som brudparet anlände! Vi fick till och med lite sol korta stunder :).
 
Jag har fotograferat en hel del bröllop men det har bara regnat på ett enda, annars har regnet haft uppehåll under fotograferingen. Då måste det ju betyda att vädergudarna tycker om mig ;).

Familjen Härdne

Caroline Dahlén . 2014-10-26 15:04:00 . Allmänt/Vardag
6 kommentarer

 
Busiga ungar, massor med löv och eftermiddagsljus. Det bestod en kväll förra veckan av när Familjen Härdne var framför kameran :). Fullt ös från början till slut, som vanligt när det är barn som ska fotograferas. Det gäller verkligen att vara snabb annars springer de iväg ;). Dessa bilder är fotograferade vid Alsters Herrgård, ett litet favoritställe som jag gillar att fotografera familjer på, de har bra öppna ytor för barn med spring i benen :).

Lilla drängen Alfred

Caroline Dahlén . 2014-10-25 17:07:00 . Allmänt/Vardag
2 kommentarer

 
I helgen var det dags för Alfreds 6månaders fotografering, jag undrar verkligen vart tiden tar vägen? Det kändes som det var nyss jag träffade denna lilla dräng när han bara var en vecka gammal :). Den här gången var vi ute i löven trots lite regn, och Alfred tycker det var mycket mer intressant att äta löv än att vara modell ;)

Nytt smultronställe!

Caroline Dahlén . 2014-10-25 12:57:00 . Foto – Barn/Familj
4 kommentarer

 
Det har blivit många familjer som stått framför min kamera under sensommaren och hösten. Den här underbart fina familjen visade mig ett nytt vackert ställe ute på Hammarö som verkligen blev ett nytt smultronställe. Massor med träd, öppna ytor och vackert förmiddagsljus :). Deras stora son tyckte det var roligaste att titta efter bilar än att bli fotograferad men sen mjuknade han upp och det blev ett par jätte fina porträtt på honom :).

Lite egentid ❤

Caroline Dahlén . 2014-10-24 17:44:00 . Foto – Barn/Familj
0 kommentarer

 
Mamma och Pappa i familjen ville även ha lite egentid och lite kärleksbilder på bara de två tillsammans :). Jag älskar hur murrigt höstiga bilder blev, lite mörka med ändå varma och ljusa :).

Alléa

Caroline Dahlén . 2014-10-24 14:40:43 . Foto – Barn/Familj
1 kommentarer

 
Under förra veckan så fotograferade jag en familj, och jag höll på att dö sötdöden när jag fick se minstingen på 2år. Lilla Alléa. Så otroligt söt liten tjej! Satt glatt i alla löven, skrattade och höll hårt i sin lilla söta kanin ;). Jag ville gärna ta henne under armen och ta med henne hem, så himla söt är hon ;). Eller vad tycker ni?

Familjen Holm

Caroline Dahlén . 2014-10-15 11:27:24 . Foto – Barn/Familj
5 kommentarer

 
Under sensommaren så fotograferade jag den här fina familjen. Vi skojade lite om att de såg ut som en vanish familj ;). Jag älskar när mina kunder tänker till lite extra och väljer att matcha, bilderna blir så mycket bättre då tycker jag när det er enhetligt ut :).

Bröllop i grannlandet #2

Caroline Dahlén . 2014-10-14 15:36:12 . Foto – Bröllop
4 kommentarer

 
Här kommer några små smakprov från bröllopet jag fotograferade i Norgelandet. Finaste brudparet och platsen var så sjukt vacker! Att dessutom få fota i vackert eftermiddagsljus gjorde ju inte direkt saken sämre ;). Idag ska deras bilder läggas på lådan för att åka hela vägen till Norgelandet :).

Skepp ohoj

Caroline Dahlén . 2014-10-13 11:18:00 . Foto – Modell
1 kommentarer

 
Jag fick för ett tag sen lite smycken från Beccadesign att fotografera lite modellbilder med :). Så roligt att få vara lite extra kreativ igen! Så jag ringde in vackra Maia som modell, som jag jobbat med tidigare. Becca ville speciellt ha med lakritspipan så jag gick kanske lite over board och körde på ett "kapten" tema. Vad tycker ni? fungerade det bra? :)

Malin ❤ Victor

Caroline Dahlén . 2014-10-09 14:45:58 . Allmänt/Vardag
3 kommentarer

 
Gud va nära det var att det skulle regna under vår fotografering, molnen var väldigt svarta och det blåste riktigt mycket stundvis. Men det blev ju kanon bra ändå :). Stadsparken i Arvika är verkligen rolig att fotografera i, finns så många små ställen man kan vara på och alltid massor med fina blommor :).

Malin ❤ Victor

Caroline Dahlén . 2014-10-08 18:29:00 . Foto – Bröllop
1 kommentarer

 
Den 9 Augusti var jag i Arvika för att fotografera Malin och Victors fantastiska bröllop! Jag följde dem från förberedelserna fram tills middagen och här är ett litet urval från just förberedelserna. Malin var på en jätte söt liten salong i centrala Arvika, super bra service! Sen var jag tvungen att lägga in den lilla serien längst ner när Malins mamma ser henne för första gången och brister ut i gråt, så himla söt :).
 
Imorgon kommer favoriterna från porträttfotograferingen ut :).

Familjen Wall

Caroline Dahlén . 2014-10-08 12:09:24 . Foto – Barn/Familj
0 kommentarer

 
För ett par veckor sen fotograferade jag familjen Wall i deras trädgård när solen var påväg ner. Vi hade så himla roligt! Lekte kurragömma, kikade på deras odling, gungade och fotograferade såklart :). Jag blev förälskad i Floras stora gröna ögon, så himla vackra!! Så vackert att få fotografera i kvällsljuset dessutom, inte så ofta det händer nämligen så jag njuter varje gång jag får göra det på jobbtid :).

Emma ❤ John

Caroline Dahlén . 2014-10-02 12:14:32 . Foto – Bröllop
1 kommentarer

 
Jag har så många bröllop som jag inte bloggat iår! Emma och John fotograferade jag den 2 Augusti i underbara Rottneros Park! Ett fantastiskt ställe att fotografera bröllop på! Emmas klänning var så otroligt vacker, vem som hade designat den kommer jag inte ihåg men jag ska ta reda på det :). Detta fina par bor i Danmark så på bröllopsdagen var det första gången jag träffade dom efter samtal och mail :)
 
Jag önskar dom all lycka i livet ❤