Winter is coming!

Caroline Dahlén . 2014-11-27 13:04:06 . Foto – Natur
3 kommentarer

 
ÄNTLGEN har det blivit kallt, solen har tittat fram och idag dinglar snöflingorna ner i mängder! Så himla härligt att vintern är påväg! Så vi får ett slut på detta mörker! :). Jag dammade av mitt gamla macro i morse och sprang ut i nysnön för att fota lite flingor. Naturens eget konstverk :). Jag gillar verkligen färgskalan, vad tycker ni? :)

Pruður

Caroline Dahlén . 2014-11-25 11:44:28 . Foto – Hästar
3 kommentarer

 
Förra veckan var lika grå, tråkig och regnig som resten av november, men jag åkte hem till Systeryster i Arvika för att fotografera några av hennes hästar hon har just nu. Denna snygging, Pruður har hon på försäljning och ville ha lite snygga bilder till annonser osv. Pruður var mer på bushumör än stå-still-och-se-snygg-ut-humör men det är även det som är så roligt när det gäller djur! Riktigt kul att fotografera hästar igen dessutom :).

Busiga bröder i Mariebersskogen #2

Caroline Dahlén . 2014-11-05 10:32:09 . Foto – Barn/Familj
4 kommentarer

 
Igår las dessa killars bilder på lådan, det blev många fina bilder i eftermiddags ljuset :). Så jag tänkte visa några fler bilder från den fotograferingen :).

Busiga bröder i Mariebersskogen

Caroline Dahlén . 2014-11-03 11:29:01 . Foto – Barn/Familj
6 kommentarer

 
Förra veckan träffade jag två busiga bröder ute i Mariebergsskogen en eftermiddag. Enda dagen förra veckan med sol tror jag, sååå skönt att få suga i sig lite Dvitamin och visst blir bilderna så himla mycket mysigare när man får leka lite med ljuset :). Den här lillen ovan var ruskigt snabb, men jag lyckades hänga med ett par gånger iallafall ;).
 
Idag ska brödernas bilder redigeras och skickas vidare till deras mamma. Eftersom regnet fortsätter komma ner så är det nog säkert att säga att det kommer bli en mysig dag på kontoret med tända ljus och en kopp te eller två ;).

Lotta på Bråkmakargatan?

Caroline Dahlén . 2014-11-01 09:56:48 . Foto – Barn/Familj
2 kommentarer

 
Den här veckan är fylld med barnfotograferingar! Så himla roligt! I Tisdags var jag iväg till Munkfors för att fotografera den här söta tjejen och hennes storebror. Jösses vilka blå ögon hon hade och de kom fram ännu mer i den höstiga miljön :). Jag la ut denna bilden på min instagram, då kommenterade Linda Blom att hon såg ut som Lotta på Bråkmakaragatan, och visst är dom lite lika? :)
 
Nu ska jag slänga i mig lite frukost, sen bär det av mot Filipstad där dagens fotografering äger rum :).