Let it snow II

Caroline Dahlén . 2014-12-18 09:28:40 . Foto – Hästar
35 kommentarer

 
En till bild från det snötäckta landet med de fluffiga hästarna :). Jag känner mig väldigt nöjd med den här serien, det kommer att komma upp fler bilder! Kändes bra att fotografera hästar igen, jag har inte fotograferat hästar på väldigt länge, inga bilder jag varit nöjd över. Jag har fått lite prestationsångest när det gäller just hästfoto. Att försöka toppa allt man gjort, det är inte det lättaste! Men efter den här spontana fotografering känns det som att jag är på banan igen :).

Let it snow

Caroline Dahlén . 2014-12-16 20:13:55 . Foto – Hästar
9 kommentarer

 
Åh, kan ni tänka er? En hästbild! Det var inte igår!  Jag åkte hem till pappa i hopp om lite frost och solsken, så kameran fick för en gångs skull följa med, men vad som väntade var ännu bättre. När jag började närma mig så vräkte det ner snö och det bara fortsätte! Kan det vara så att den där borttappade magin när det gäller hästfotografering kanske kommit tillbaks? Vi kan ju hoppas :)

Söndags dop

Caroline Dahlén . 2014-12-15 16:37:47 . Foto – Barn/Familj
2 kommentarer

 
I Söndags träffade jag inte bara ett brudpar för en provfotografering, jag åkte även iväg till Högboda på dop. Den här stora tjejens lillasyster skulle döpas och familjen ville ha mig där som fotograf. Eftersom vädret var långt från ljust och fint så fick vi vara inomhus i församlingshemmet och fotografera men det fungerade det med :). Som ni ser så fick även storasyster vara med på kort, något hon verkar tycka är ganska roligt :).

Dags för bröllop!

Caroline Dahlén . 2014-12-13 21:02:10 . Foto – Bröllop
1 kommentarer

 
Imorgon ska jag träffa ett brudpar för andra gången och ha deras provfotografering. De kommer gifta sig i Januari och det blir det första brudparet jag fotograferar 2015, ett vackert vinterbröllop ute på Hammarö. Det kommer bli magiskt! Jag håller tummarna stenhårt för att det kommer vara snö!
 
Här ekar det verkligen tomt, men ni är ändå några tappra själar som är här inne och hälsar på. All kärlek till er! Det finns mycket jag inte visar upp heller, så jag försöker få tummen ur och kan visa upp lite :). Här kommer lite bilder från ett av alla bröllop som varit i rottnerospark. Fantastiskt ställe :).