frågor och provbilder.

Caroline Dahlén . 2009-09-30 14:17:09 . Allmänt/Vardag
1 kommentarerGår kvällen blev inte riktigt som de var tänkt, de blev bullbakning iaf som vi hade tänkt men sen när syster var ute och tränade hästen åkte hon av så pappa fick ta en tur till sjukhuset med henne. Lite tråkigt men de gick hyfsat bra, hon väntar på svar från läkaren då de inte fanns någon "kunnig" på sjukhuset igår kväll. (klockan va runt 8 när dom kom dit)

Efter att ha suttit med massa provbilder från shettisutställningen 08 så fick jag ett kul mail av de som jag är rådgivare åt till deras projekt. De var massa fotorelaterade frågor som jag skulle svara på och endel var verkligen riktiga tankeställare. Svårt att skriva ner de som man gör autmatiskt när man fotar. Fundera på om jag kanske skulle ha en frågestund, som många andra bloggare har. Nån som skulle vilja de?

Provbilder och Mail

Caroline Dahlén . 2009-09-29 14:45:28 . Allmänt/Vardag
1 kommentarer


Sólon, ett åring hingst.

Fram tills nu har min dag kretsat kring provbilder, photoshop, planering och svarat på mail. Har varit riktigt effektiv för att va jag och jobba på dan (jobbar som allra bäst på nätterna). Är nästan klar med allt har bara lite små saker kvar, men de får fixas i natt. Nu ska jag åka in till sunne för att köpa lite fotopapper, pennor osv och hämta syster.

något vi alla behöver.

Caroline Dahlén . 2009-09-28 18:45:23 .
6 kommentarerKärlek och ömhet, något vi alla behöver. Vissa behöver de mer än andra.

En pappa som jagar björn och rider.

Caroline Dahlén . 2009-09-28 14:37:19 . Foto – Hästar
3 kommentarerJag har visat bilder på alla mina syskon och jag tror att mamma har varit med på ett hörn och nu är det min pappa´s tur att glänsa lite grann. Medans Mia Petzäll fotade syster passade jag på att fota Pappa medans har red (läs: åker med) på Yra från Ohs lite grann.

Min pappa är faktiskt lite häftig, han är grym på att laga mat och de är inte ovanligt om det ligger tjäder, orre, vildsvin osv på matbordet, han jagar allt från rådjur till björn, han har en Hälge tatuering (bild kommer) och sist men inte minst så rider han : ). Han ställer alltid upp till 100% för oss syskon och jag tror nog att de är tack vare han som jag blivit till den fotograf jag är idag. Jag älskar min pappa

uppdatering kommer!

Caroline Dahlén . 2009-09-28 09:38:14 . Allmänt/Vardag
2 kommentarer

i lördags kom Mia Petzäll för att foto syster och ljúflingur till ett projekt åt länstyrelsen och självklart blev även min kamera med, bytte lite tips och hjälpte varandra lite. Lördag kväll och hela söndagen och fram tills nu tillbringades hos min snickare och han tog mig till en underbart maffig häst som de blev med på massa bilder. dryg text men de jag skulle komma fram till var att de kommer laddas upp en hel del bilder under dagen, så håll utkik ;)

sliten

Caroline Dahlén . 2009-09-25 15:58:47 . Foto – Hästar
2 kommentarer
Þorri Fra Hejelte och Malin Rogne


har inte blivit så mycket uppdateringar, rätt mycket som går runt i mitt liv nu så jag har helt enkelt inte haft tid. pendlar mellan provbilder, svara på mail, umgås med pojken osv. osv. Men nu har jag äntligen kommit ikapp med alla provbilder och alla mail, riktigt skönt!

Fölmönstring + unghästvisning

Caroline Dahlén . 2009-09-13 20:05:21 . Foto – Hästar
4 kommentarerIdag tog jag bilen och åkte till Waggegård för att fotografera fölmönstring och unghästvisning. Riktigt söta föl och riktigt fina hingstar som visades, blev lite förälskad i Malin Rogne´s nya hingst (bilderna högst upp) som jag för övrigt glömt namnet på. Blev väldigt mycket bilder men bara 4 random som jag lägger ut.

 Mamma och lillasyster Elsa kom och kikade lite på hästarna oxå, nån mer än jag som tror att Elsa blev smått uttråkad?

jätte larven!

Caroline Dahlén . 2009-09-13 19:58:32 .
4 kommentarer


Min Pisse har blivit en riktig jägare, trots att alla tror att min Pisse är alldeles för lat (läs fet) för att orka jaga någon mus så har han lyckas och inte bara en gång utan 3 ggr. Han har fångat 3 olika näbbmöss på 3 olika dar och jag är jätte stolt över Pissen. Dock blev jag inte lika stolt för ett par dar sen när han bar in en gigantisk larv, la den på golvet och tittade på mej med en blick som skrek "titta vad jag har fångat åt dej". Jag och Malin bar ut den för att fota den lite såklart innan jag släppte ut den i de fria :) gillar verkligen den översta bilden där Pissen försöker ta tillbax "sin" larv.

Mia Forsberg

Caroline Dahlén . 2009-09-10 18:09:23 . Foto – Porträtt
2 kommentarerIdag var jag hemma hos Mia, nästan hela dagen. Passade på att fota henne och hennes tatueringar lite. hon är juh så sjukt vacker den människan!

Caroline Dahlén

Caroline Dahlén . 2009-09-10 09:40:19 . Allmänt/Vardag
1 kommentarerigår åkte jag till Malin för att kika hur hon bor och umgås lite grann. Kollade igenom massa fototidningar, snacka problem och låg i hängmattan ett tag. Hon har verkligen världens härligaste kvällsljus hemma hos henne. Hon passade även på att fota mej lite grann, dom bilderna ska jag lägga upp lite senare när jag orkat ladda in dom i stora datorn. Fick även nån egokick igår och lyckades ta denna bilden på mej själv :P

sunne - platsen gud har glömt?

Caroline Dahlén . 2009-09-09 00:12:25 . Allmänt/Vardag
7 kommentarer

Jag förstår verkligen inte vad det är för fel på Sunne?! ungdomarna dör som flugor, kan nog snart inte räkna på fingrarna hur många som har dött i sunne de senaste tre - fyra åren, alla har varit mellan 16 och 22 år. En kompis sa för ett tag sen att de hade stått i nån tidigt som rubrik "Sunne - platsen gud glömde" och de verkar nästan stämma.  De första tror jag var ett par av mina barndoms vänner som tragiskt nog gick bort på midsommaren 05, sen dess har det bara rullat på... vänner efter vänner har försvunnit. Idag gick ännu en sunnebo bort och jag hoppas verkligen detta var den sista unga sunnebo som försvinner...

Ljúflingur Från Ulfshufvdane

Caroline Dahlén . 2009-09-08 22:55:26 . Foto – Hästar
6 kommentarerSyster häst, Ljúflingur från Ulfshufvdane. Han stod och spanade ut från hagen, tyckte han såg lite snygg ut så jag passa på att ta en bild eller två. Tycker den känns lite "island möter sverige". Vad tycker du? gillar du den? gillar du den inte?

anonym.

Caroline Dahlén . 2009-09-06 22:37:43 . Foto – Porträtt
4 kommentarerEn anonym pojke...

vardag

Caroline Dahlén . 2009-09-02 12:57:07 . Allmänt/Vardag
2 kommentarer


Träning Skittles <3

Somna inte förrän efter fyra imorse och sen upp vid halv 10, men överraskande nog så är jag faktiskt inte speciellt trött. Kanske kan bero på att jag har världens sockerkick efter alla skittles jag ätit, hehe. Tycker dagen har börjat rätt bra faktiskt, sa åt mig själv att gå ut och gå/springa i morse och de blev faktiskt av, nästan stolt över mig själv! Om vädret vill vara min kompis så skulle Malin komma så vi ska ta lite mer snygga bilder på henne :)