Skitig Yra från Ohs

Caroline Dahlén . 2009-10-29 19:36:20 . Foto – Hästar
10 kommentarerImorse var de underbart mycket frost ute, nästan så man började få lite julkänlsor. Tyvärr kom jag inte ut med kameran förrän de hade tinat upp lite men fick denna på en väldigt skitig Yra från Ohs. Säg gärna vad du tycker.

Nya omslaget!

Caroline Dahlén . 2009-10-23 18:54:35 . Prestationer
5 kommentarerBild på mitt senaste omslag som kommer ut idag, även en almanacka med som jag har 29bilder i + en stor annons! :D Skit kul och riktigt nöjd!! Imöra kommer det upp bilder på almanackan osv.

snyggaste högtalarna!

Caroline Dahlén . 2009-10-19 12:25:44 . Allmänt/Vardag
3 kommentarerNär fröken Emma Jansson var här och hälsade på så drog vi till Karlstad en sväng, dessa högtalare har jag spanat in en längre tid. Förut kosta de runt 300kr men när vi var ner förra veckan så kosta som 130kr. Kunde inte motså så de fick följa med mig hem och står nu bredvid min jobbdator! Dom är från Lagerhaus och är ca 15cm höga, finns även i vitt och rosa.

Hemma från Norgelandet.

Caroline Dahlén . 2009-10-18 20:11:27 . Allmänt/Vardag
1 kommentarer

Nyss kommit hem från Norgelandet som de flesta söndagarna, här kommer imöras måste göra lista!

  • Skicka fakturor
  • Åka till posten för att skicka bildbeställningar
  • Fixa julkort (kan aldrig vara för tidigt ute)
  • Välja ut bilder till "nya" hemsidan

 

Emma Jansson!

Caroline Dahlén . 2009-10-15 16:32:48 . Foto – Porträtt
2 kommentarerDetta är då Fröken Emma Jansson, fotografen från Småland som har varit hos mig i två dar nu. Var ner till henne i juni i år för att fota föl. Dock blev de inte så himla mycket fotograferingar som vi hade planerat men idag blev det fjordingar hela dan. Så fick hon agera modell när jag testa ett soft focus filter som jag har lånat av en annan Emma. Verkligen ett filter jag ska ha, så vi får se om Emma B får tillbax de alls...

väntan...

Caroline Dahlén . 2009-10-13 20:16:23 . Allmänt/Vardag
1 kommentarer

väntat på Emma hela dan, och snart lär jag åka och hämta henne. Syster har för övrigt gjort en make over så de blir nog lite bilder på henne imöra, även brorsan ska fotas antagligen. Så ha utkik imöra efter massor av bilder. Nu ska jag sätta mej och dola med nya hemsidan!

måndag

Caroline Dahlén . 2009-10-12 21:09:46 . Allmänt/Vardag
5 kommentarer


(Hespa)

Måndag idag och jag är riktigt trött, varför har jag ingen aning om men imöra blir de låång sovmorgon! Senare på kvällen kommer Emma Jansson och hälsar på, dock har de blivit lite försenat i våra planer så vi får se hur mycket av våra planer vi kommer hinner med. Förhoppningsvis blir de lite fotografering iaf.

Ágúst frá Kirkjubæ

Caroline Dahlén . 2009-10-10 17:27:02 .
6 kommentarer

 

Va taxi åt syster förut så hon fick provrida en "ny" häst. Ágúst frá Kirkjubæ heter han. Kameran hängde med som vanligt, blev inte så värst mycket bilder och frös nästan fingrarna av mej. De va ca 4grader varmt och mest skugga. 

bränna bilder...

Caroline Dahlén . 2009-10-09 09:00:11 . Allmänt/Vardag
2 kommentarerigår skulle jag ta tag i mig själv och bränna ut massa bilder, tänkte börja med bilderna från när jag var i småland för att hälsa på Emma Jansson och då hittade jag bilden ovan. vad tycks? Dock fick jag inte ut alla eftersom min dator börja dampa och inte alls ville sammarbeta + mitt dåliga tålamod så blev jag bara irriterad och strunta i de hela! På måndag kommer Emma Jansson äntligen upp till kära Värmland och hälsar på!

Muffins

Caroline Dahlén . 2009-10-06 18:13:08 . Allmänt/Vardag
6 kommentarerIdag var det muffins bak hemma hos mamma när jag satt barnvakt åt lillasyster Elsa! De blev jordgubbs-muffins med hjärtan på. Mycket populärt hos Elsa!

Flippan "the one and only"

Caroline Dahlén . 2009-10-05 17:00:03 . Foto – Hästar
6 kommentarer


(Butterfly Flip)

Fick ett extremt fotosug förut och nästan samtidigt ringde Ida och fråga om jag hade lust att komma bort en sväng. Så jag drog dit och med kameran över axeln tog vi en promenad i solen. Samtidigt passade jag på att ta några bilder på ingen mindre än Butterfly Flip.

Hemma från Norgelandet.

Caroline Dahlén . 2009-10-05 08:42:08 . Allmänt/Vardag
1 kommentarer


(lillayster i sina träskor)

igår kväll kom jag hem från norgelandet, men va alldeles för trött för att blogga. jag klarade mig utan snö och tog mej hem vilket jag tackar vädret enormt för! för vem har lust att sitta fast i norge?! Idag kommer de inte bli så mycket uppdatering vad jag vet hititls, ska rå städa rummet för de behövs verkligen och sen blir de hem till mamma för att passa de lilla monstret till lillasyster. Ska försöka ta lite fina höst bilder på henne samtidigt om de nu går att muta henne till de ;)

SNÖ?!

Caroline Dahlén . 2009-10-01 09:18:36 . Allmänt/Vardag
4 kommentarerMåste erkänna att jag blev väldigt deprimerad när jag fick detta MMS av pojken i morse. Jag har sommardäck och ska åka till Norge idag för att jobba. Ringde jobbet för att kolla om de fanns en möjlighet att byta helg eller så men oj oj vilken utskällning jag fick för de. De är inte anledning nog att köra i snö med sommardäck fick jag då verkligen reda på.  Så nu, om typ 30min åker jag till norge igen för att jobba helgen.

Men seriöst?! SNÖ när de bara är första oktober?! usch, hoppas verkligen de försvinner snabbt! har ni några tecken på att vintern är påväg där ni bor?