Finalisterna i fototävlingen

Caroline Dahlén . 2009-11-30 11:02:55 . Tävlingar
122 kommentarer

Nu har jag kollat igenom bidragen och valt ut de 5 finalisterna. Nu är det ni läsare som avgör vem av dessa som vinner ett soft focus filter som är sponsrat av tvspelsweb.se.

För att rösta på just din favorit så skriver du numret till bilden i en kommentar i detta inlägg. Du får bara rösta EN gång. Det är helt okej om finalisterna gör reklam och länka tävlingen från sin blogg och på andra ställen.

Eftersom jag åker bort ett litet tag så kommer röstningen avslutas den 3 dec kl:00.00 och vinnaren presenteras den 4 dec.

(klicka på bilderna för att se dem större)

1.
2.3.
4.5.

1.http://rangelben.blogg.se
2.http://candis.se
3.http://naeturfrost.blogg.se/
4.http://carolinedamm.blogg.se
5.http://snuskhabby.blogg.se

Går inte länge rösta, tävlingen är avslutad!
  

Hemma från norgelandet

Caroline Dahlén . 2009-11-29 21:42:53 . Allmänt/Vardag
1 kommentarer

Nu har jag nyss kommit hem från ännu en jobb helg i Norge. Jätte kul att folk anmäler sig till tävling, och i natt går de inte längre anmäla sig så nu får ni skynda er ;). Imorgon mellan 1-2 kommer de 5 finalisterna läggas ut, så då får ni hålla utkik! Imorgon åker jag även till Linköping och möter upp Emma och sen drar vi iväg till London på tisdag vilket ska bli riktigt kul och de kommer bli massa bilder!

Fototävling med tvspelsweb.se

Caroline Dahlén . 2009-11-26 13:13:49 . Tävlingar
20 kommentarer


(bilden har inget med tävlingen att göra)

Nu är det dags för en fototävling i samarbete med tvspelsweb.se. Den här gången är priset ett soft focus filter. Filtret gör speciellt att huden ser lenare ut och att den får en finare lyster, stora porer försvinner, rynkornas synlighet minskas och huden får verkligen den softade känsla som de flesta försöker få fram i redigeringen.

Vill du veta mer om filtret, läs då min egen recension av filtret
HÄR.

Tema: Sommaren 09. Du får tolka temat precis som du vill.

Pris:
Soft focus filter i valfri storlek, reservation mot att någon storlek kan ta slut.

Såhär gör du: För att vara med och tävla lägger du upp ett nytt inlägg på din blogg där du publicera din bild och skriver en text om tävlingen, länkar till min blogg, till denna tävling och
tvspelsweb.se (http://www.tvspelsweb.se/kamerafilter-rengoring-soft-focusfilter-c-83_101_122.html?osCsid=c40b0fd4e8d1713213c62c63d7b1e8f2). Sen skriver du en kommentar till detta inlägg där du skrivet att du vill vara med och bifogar en länk till det inlägg med ditt bidrag och fyller i namn, ålder, bloggadress och kom ihåg att fylla i mail-adress!

Regler: Det är bara tillåtet att delta med en bild och den ska inte ha deltagit i någon tidigare tävling och du måste ha fotograferat den själv! Bilden får vara redigerad men inget bildkollage.

Sista anmälningsdagen är söndagen den 29e November innan kl. 00.00.

Går inte längre anmäla sig!

Reklam

Caroline Dahlén . 2009-11-24 20:08:14 . Prestationer
4 kommentarer

Som sagt så satt jag uppe inatt och gjorde lite reklamblad och ett av dom blev utskrivna idag. Jennie kom och hämtade sin skiva med bilderna från i lördags och passade på att ta med sig några reklamblad som hon tänkte dela ut på mamma träffen och sätta upp lite här och där. Så förhoppningsvis blir de massa fler gravidmagar som ska fotograferas :)

Ikväll blir de inte en kväll framför photoshop iaf, är helt slut efter dagens äventyr och de har faktiskt varit sol idag vilket de inte har varit på evigheter. Blir de bra väder imorgon ska jag åka iväg med en av hundarna och fota.
Reklamblad till "I väntans tider" (ser väldigt blått ut men de är gråskala förutom texten)

en natt med photoshop

Caroline Dahlén . 2009-11-23 23:22:10 . Foto – I väntans tider
1 kommentarer


(favorit från i lördags)

Blev precis färdig med bilderna från i lördags när jag fotograferade Jennie´s mage, riktigt skönt att bli klar med de på bara en kväll, är en hel del bilder som ska redigeras. Men kvällen är inte färdig framför datorn för de, nej då. Nu ska de fixas med den gratis fotoboken jag fick från fuji och även fixa 4-5 olika reklamblad som ska skrivas ut i morgon.

Hittade den här bilden nyss när jag satt och kollade igenom alla bilder som blev tagna, blev direkt en favorit som jag själv tycker de finns mycket känslor i. Någon som håller med?

I Väntans Tider

Caroline Dahlén . 2009-11-22 17:14:44 . Foto – I väntans tider
7 kommentarer


 

Nikon D300 | Nikkor 50mm

Igår hade jag en fotografering inbokad klockan 11 på morgonen hemma hos Mia. Jag skulle fotografera Jennie och hennes mage med lilla Devin innuti och pappa Andreas skulle också vara med. Älskar Mias tapeter i tvrummet så vi drog bort möblerna och riggade "studion". Fotograferingen gick jätte bra och jag är nöjd över bilderna, ni får bara se dessa tre dock. Säg gärna vad du tycker.

Drömmen blir verklighet!

Caroline Dahlén . 2009-11-18 21:20:18 . Allmänt/Vardag
10 kommentarerIdag har de blivit Arvika för möte och skickat iväg papper, mer information kommer om ca en månad när allt är klart men kan säga så mycket som att det är en stor grej som länge varit min dröm och nu blir den verklighet! När jag ändå va i Arvika så träffade jag upp Johan och fick min efterlängtade T-shirt med loggan som jag gjort åt hans pappas företag (bild kanske kommer).

Vädret suger verkligen just nu, bara regn heela tiden och därför blir de heller inga nya bilder men på lördag ska jag fotografera en bebismage och även pappan ska vara med, kommer bli sjukt kul och har många idéer! Har även bokat in lite fler fotograferingar till den nya hemsidan som kommer att komma ut runt nyår.

Om du bor i värmland och kanske är intresserad av att bli fotograferad av mig. Kanske vanliga porträtt på dig eller om du även har häst som ska vara med, så hör gärna av dig för ett TFP-jobb.

 

ny design

Caroline Dahlén . 2009-11-16 16:07:40 . Allmänt/Vardag
5 kommentarer

Nu ser de inte riktigt ut som de gjort förut, jag har med hjälp av en gratis design från Tescho och hjälp av Linda. Eftersom jag verkligen suger med koder osv. Men jag är nöjd över resultatet :)

Vakna riktigt tidigt idag och har hunnit med ett par tvättmaskiner, gymmet, bokat in en fotografering på lördag och sist men inte minst ett möte med en ganska speciell person som kommer leda till något riktigt stort i mitt liv och något jag verkligen drömt om att få göra, just nu är de lite av en hemlighet men de kommer bli officiellt så fort de är 100% klart. De som vill gissa på vad de är får gärna göra de, den som gissar rätt kan få en länkning.

fler läsare.

Caroline Dahlén . 2009-11-11 10:20:44 . Allmänt/Vardag
6 kommentarerFotograf: Malin Hydén  "modell": Jag

Jag har fått fler läsare den senaste tiden och jag hoppas ni vill stanna. Så jag tänkte göra en klassiker som många andra gör. Det skulle vara jättekul om ni nya läsare och även ni gamla svarade på dessa frågor. Så jag har något att läsa när jag kommer hem från Norge. :)

- Vart bor du?
- Hur gammal är du?
- Hur hittade du hit?
- Vad vill du läsa mer om i min blogg?

kärlek♥

Caroline Dahlén . 2009-11-08 20:28:24 . Foto – Hästar
6 kommentarer

grått, tråkigt och blött

Caroline Dahlén . 2009-11-03 15:52:01 . Foto – Porträtt
15 kommentarerblev en ledig dag i pojken´s säng, kanske inte de bästa jag kunde gjort eftersom jag har rätt mycket som ska fixas som bla reklamblad,visitkort,vykort,julkort och såklart fortsätta på den nya hemsidan som står väldigt still just nu. Även tjata på pappa om ett möte med hans revisor!

Hatar verkligen slutet på hösten och början på vintern. Suger ut all energi ur mig och jag känner mej totalt värdelös med allt som har med mej själv och fotografering att göra! har verkligen inte haft nån inspiration alls de senaste veckorna så de har inte blivit några nya bilder alls fast jag har hur mycket idéer om fotograferingar osv. Nån mer än jag som längtar till "den riktiga" vintern?

London Baby

Caroline Dahlén . 2009-11-02 13:49:04 . Resor
6 kommentarer


(photo: Emma Jansson)

1 dec drar jag och Emma Jansson till London för lite julshopping i ett par dar. Ska bli sjukt kul att komma iväg ett tag. London är verkligen en stad jag velat besöka länge och nu blir de äntligen av. Efter resan kommer jag följa med henne hem och vara i Hultsfred ett par dagar innan jag beger mig tillbax till kära Värmland.