Meant to be

Caroline Dahlén . 2016-06-26 20:14:37 . Foto – Hästar
3 kommentarer

 
Ibland är det verkligen "meant to be". När jag fotograferade de här två fjordingarna som busade så hade jag bara med mig mitt minsta minneskort eftersom jag hade med mig min gamla kamera. Precis när det blev fullt så fick jag den här bilden. De högra hästens stegring är inte fin men jag tycker nog inte att det spelar någon större roll :).

Kontorstid

Caroline Dahlén . 2016-06-22 11:48:00 . Foto – Bröllop
4 kommentarer

 
Förra veckan var verkligen heeelt fullspäckad! Den här veckan ska det nästan bli skönt med mycket tid på kontoret så jag kommer ikapp med alla jobb som verkligen ligger på hög just nu. Det är många vackra bilder att gå igenom, bland annat från det här fina bröllopet :).

Bröllop på hemmaplan

Caroline Dahlén . 2016-06-18 19:42:39 . Foto – Bröllop
4 kommentarer

 
 
 
Årets fjärde bröllop ägde rum i min lilla hemort. Jag kan prata min fina breda värmländska och samtidigt bli förstådd! Det är verkligen inte ofta det händer. Jag blev nästan lite rörd över dagen, att alla är så vänliga hela tiden, alla är så glada, alla pratat med alla och livet känns bara sådär super härligt. Plus omgivningarna såklart, att få fotografera bröllopsporträtten i familjens trädgård, att farmor står och smygkikar i fönstret, grusvägar, det luktar sommar och jag bara älskar alltihop!

Bröllop i Norge.

Caroline Dahlén . 2016-06-15 11:57:10 . Foto – Bröllop
1 kommentarer

 
I Lördags hade jag årets tredje bröllop, denna gången var det i Norge. Sjukt kul och dessutom mitt andra bröllop i Norge! Det var riktigt vackert och hennes hår påminde mig verkligen om Rapunzel i Trassel! Så himla fint :).

Pre Wedding Shoot

Caroline Dahlén . 2016-06-10 21:56:46 . Foto – Porträtt
1 kommentarer

 
Det är så galet mycket bröllop iår och det är så himla roligt! Det här söta paret träffade jag en kväll under veckan för att ha ett till litet möte samt ha deras provfotografering. Så att de ska känna sig lite extra självsäkra inför den stora dagen. Vi har helt makalösa platser för fotograferingen, det kommer bli såå bra! Det är ett par veckor kvar tills de gifter sig men jag längtar så enormt! :).

Att hitta friden och lugnet

Caroline Dahlén . 2016-06-10 20:34:00 . Allmänt/Vardag
1 kommentarer

 
Jag älskar att sitta hemma hos mamma. Lugnet som infinner sig, alla dofter från hundratals pelargoner, det är verkligen underbart. Jag känner hur batteriet fylls på, hur stressen försvinner och hur jag fylls med inspiration! Så idag med mitt nyinköpta te och mammas nya bricka som kom idag (finns att hitta här) så blev det lite bilder :).

Sundown

Caroline Dahlén . 2016-06-10 17:28:11 . Foto – Porträtt
26 kommentarer

 
Golden hour! Fan va fint, verkligen den bästa tiden att fotografera, leka med färger och leka med ljus. Synd att det går så satans snabbt bara. Efter kanske ett år så har jag äntligen börjat fota mer och mer för mig själv. Jag tappade bort mig själv en sväng men nu börjar kärleken hitta tillbaks.