Vackra Hundar

Caroline Dahlén . 2015-04-15 12:15:00 . Foto – Djur
2 kommentarer

 
Nu är bilderna på hundarna färdiga och ska läggas på lådan idag! Så himla fina hundar! Kan ha varit årets blåsigaste dag men det gick riktigt bra ändå, trots långhåriga hundar :). Kan även tillägga att det är en stor utmaning att få två spralliga hundar att sitta bredvid varandra, men vi lyckades :).

Familjen Flood

Caroline Dahlén . 2015-04-14 12:15:05 . Foto – Barn/Familj
0 kommentarer

 
Här kommer en till liten bild från i veckan när jag åkte till Arvika och förevigade denna fina familj :). Så himla gullig unge med en stark vilja, precis som det ska vara :).

Frallan Falcon

Caroline Dahlén . 2015-04-14 12:11:09 . Foto – Djur
3 kommentarer

 
I Söndags var jag iväg till Östmark, Norra delarna av Värmland. Jag hade fått i uppgift att fotografera tre hundar och när jag insåg att en av dom var en Fralla blev jag så glad att jag hoppade lite på stället. Jag ÄLSKAR frallor! och lääängtar så tills jag får min egen (vilken kanske inte kommer dröja så länge :)). Idag redigeras alla dessa bilder och jag leer hela tiden! 

En liten tur till Arvika

Caroline Dahlén . 2015-04-09 19:23:24 . Foto – Barn/Familj
4 kommentarer

 
Med en enkel liten krokos i handen och massa kärlek till sin pappa i luften. Åh så fin familj jag hade framför kameran idag på årets varmaste idag! Helt underbart och Arvika som är så vackert! :). Sågudden och Stadsparken är mina två favoritställen att fotografera på i Arvika, jätte fina ställen med varierad miljö! :)

Spontant bröllop! #2

Caroline Dahlén . 2015-04-08 17:36:11 . Foto – Bröllop
1 kommentarer

 
Idag levererades provbilderna till helgens brudpar, snabba ryck i min lilla verkstad :)! Jag vet ju själv hur gärna jag vill ha saker som man beställer, så jag försöker skynda så gott det bara går. Så idag har det varit redigering och kontorsjobb hela dagen lång. Lite tråkigt när det är sånt fantastiskt väder ute, men imorgon ska jag till Arvika för ett fotojobb så då får jag vara ute i solen lite grann :).
 

Spontant bröllop!

Caroline Dahlén . 2015-04-07 14:45:00 . Foto – Bröllop
4 kommentarer

 
I helgen fick jag in ett impulsjobb, ett brudpar som bestämt sig med kort varsel att de skulle gifta sig. Jag älskar spontana saker och sån tur att jag var ledig! Bilderna blev helt underbara i vårsolen! Jag älskade deras detaljer, de röda skorna som är hennes dansskor (de träffades på dans) och kronan, som hon valt kom från Gräsmark, det pyttelilla stället som jag är uppvuxen från. Så himla roligt! Världen är så liten :).

Mormors Glasscafé i Lysvik

Caroline Dahlén . 2015-04-07 10:38:47 . Allmänt/Vardag
0 kommentarer

 
För ett tag sen fick jag en förfrågan om att vara med på den årliga glassprovningen som Mormors Glasscafé i Lysvik har. Jag älskar det stället och är där ofta på sommrarna! Jag var inte sen att tacka nej och i Söndags var det dags. Helt underbara nya glassar som dom fått in iår! Min favorit var helt klar mintkolan, den var himmelsk!
 
Har ni vägarna förbi Lysvik eller Sunne, så tycker jag ni ska åka dit direkt, ni kommer inte bli besvikna! :)

Emma ❤ Eddie #2

Caroline Dahlén . 2015-04-02 10:15:40 . Foto – Barn/Familj
0 kommentarer

 
Nu var det ett litet tag sen Emma och Eddie fick sina bilder. Förväntansfulla på vad som fanns där inne i magen, i Tisdags kom deras lilla tjej ut. Jag önskar dem all lycka i världen! Emma och Eddie är så himla fina människor så att de kommer bli bra föräldrar finns det ingen tvekan om :).