Bröllops dags!

Caroline Dahlén . 2014-08-30 10:03:07 . Foto – Bröllop
2 kommentarer

 
Idag är det återigen dags för bröllop. Denna gången på en av mina favoritställen, Arvika! Just den kyrkan de ska ha vigseln i har jag inte varit in i ännu men hört så mycket bra om, så jag håller mina tummar :). Så nu ska väskorna packas ihop så ska jag bege mig mot Arvika :)

Ett återseende

Caroline Dahlén . 2014-08-29 09:50:05 . Foto – Barn/Familj
1 kommentarer

 
Igår fick jag träffa den här söta lilla pinglan igen :). Sist jag träffade henne var när vi fotade hennes lillasyster som då låg i magen. Hela familjen fotograferades och sen de små för sig själva. Ljuset var så himla fint och platsen vi var på var kanon! lite strand, gräs, blommor och lite lekpark, jätte bra ställe för att få bra variation bland bilderna :)

Grattis till Lisa & Håkan!

Caroline Dahlén . 2014-08-28 11:01:00 . Foto – I väntans tider
2 kommentarer

 
Igår var jag hem till en av mina närmsta kompisar, Lisa ville nämligen släppa nyheten om att hon och Håkan väntar bebis och tyckte bästa sättet var att visa upp med snygga bilder och det håller jag helt med om :)

Syskonkärlek

Caroline Dahlén . 2014-08-27 15:11:43 . Foto – Barn/Familj
6 kommentarer

 
De här två systrarna dyker upp lite titt som tätt bland mina bilder. Deras pappa jobbar mycket med skog och virke, så vilken mer passande miljö än ute i den orörda Värmländska urskogen i kvällsolen? :). Jag förälskade mig i minstingen, med hennes jätte blonda hår, de vackra lockarna och de stora blå ögonen. Vilken sötnos!

Bröllop i Östmark

Caroline Dahlén . 2014-08-26 12:42:46 . Foto – Bröllop
0 kommentarer

 
I helgen var det bröllop igen, denna gången mer norr ut i vackra Värmland. Nämligen Östmark, så himla fint ställe! Återigen hade jag sån himla tur med vädret, vädergudarna måste älska mig! Innan brudparet kom så små regnade det lite men precis när de klev ur bilen så slutade det, på slutet så kikade till och med solen fram ett par gånger :). Trots att vädret sa att det skulle komma hela 7mm regn på den timmen vi lagt fotograferingen!
 
 

Josefin ❤ Edvard

Caroline Dahlén . 2014-08-22 11:56:15 . Foto – Bröllop
4 kommentarer

 
Det här bröllopet tror jag ligger mig liiite varmare om hjärtat, just att få förtroendet att få vara med på en dag som är hemligt. Bara för brudparet, känns lite speciellt. I kyrkan under vigseln var det bara jag, prästen och min assistent. Jag föll ju även pladask för vackra Josefin! Hon hade gjort både buketten och håret själv, under förberedelserna säger hon en sak som får mig att fnittrna högt inombords.. "Ja du Edvard, det var att en idé det här också" (på dalmål ska tilläggas), så himla söt!! :)
 
Jag fick så söta ord på mailet häromdagen när de valt ut sina bilder. Om ni kanske minns så ville ju Josefin ha en bild på sitt nattduksbord? Hon skrev såhär "Jag vill tillägga att jag nog får skaffa större nattduksbord. Kan nog inte välja bara en bild på Edvard. Tänk att du fick honom att inte blinka på korten, det har inte jag lyckats med på 6 år! Och, precis som jag skrev, Tack för fantastiskt fina bilder". Det värmer mitt hjärta att få så fina ord❤
 
Tack Josefin och Edvard, jag önskar er all lycka i framtiden ❤
 
 

Josefin ❤ Edvard

Caroline Dahlén . 2014-08-20 11:14:46 . Foto – Bröllop
8 kommentarer

 
Minns ni det hemliga bröllopet jag berättade om? Bruden som jag förälskade mig i och den fantastiska miljön? Nu har bilderna skickats iväg till fina Josefin och Edvard! Åh vilket fint bröllop det var! Skulle ni vilja sen en bildbomb frånd detta bröllop? :).

Emeline

Caroline Dahlén . 2014-08-18 11:51:52 . Foto – Barn/Familj
3 kommentarer

 
Förra veckan fick Emeline och hennes fina föräldrar sina bilder hem i brevlådan. Jag fick ett sånt fint mail precis efter där det stod "Tusen miljoner tack för jättefina bilder. Vi är super nöjda IGEN! Längtar redan tills nästa gång. Du gör ett fantastiskt jobb. Med vänlig hälsning, Madde & Anders." plus en jätte fin referens på instagram! Jag har verkligen världens bästa kunder :).
 
Idag fortsätter det med redigeringen medans regnet fortfarande smattrar mot fönstret! Börjar bli trött på allt regn nu!! Imorgon är det dags för veckans första fotografering, så jag hoppas regnet håller sig borta!

Fredagsmys med bröllopsbilder

Caroline Dahlén . 2014-08-15 14:53:24 . Foto – Bröllop
8 kommentarer

 
Innan fredagsmyset sätter fart på riktigt så har jag lite eget fredagsmys med bilderna från det senaste bröllopet i Arvika. Ibland på bröllop så kan jag ju verkligen dö "sötdöden", på det här bröllopet hände det igen. Brudnäbben i världens sötaste bakelseklänning i tyll! Hon ville helst bara springa runt med tärnans bukett istället för sin egen korg, och vem klandrar henne? buketten är ju jätte snygg! ;)

Magiskt bröllop i Rottneros Park #2

Caroline Dahlén . 2014-08-14 18:42:26 . Foto – Bröllop
14 kommentarer

 
Igår fick jag iväg provbilderna till det underbara brudparet som jag fotograferade i Rottneros Park. Emma hade den mest underbara klänning jag någonsin sett i spets och tyll! Designerns namn kommer jag inte ihåg just nu men det ska jag ta reda på :)! Jag älskar att få fotografera bröllop i Rottneros Parken, detta brudpar var inte det enda iår som jag kommer fotografera där men det får vänta ett par veckor tills nästa gång, då hoppas jag på vackra höstfärger :).

Dagarna rullar i högt tempo!

Caroline Dahlén . 2014-08-13 12:00:30 . Allmänt/Vardag
2 kommentarer

 
Dagarna går verkligen i ett riktigt högt tempo, det märks att det är högsäsong! Fotograferingar nästan varje dag, bröllopsfotograferingar varje helg runt om i hela Värmland och när jag inte fotograferar så redigeras det som bara den! Ni kanske förstår att bloggen inte riktigt prioriteras just då, men jag ska bättra mig! Jag uppdaterar flitigare på Instagram, Carolinedahlen heter jag där :).
 
Idag sitter jag och redigerar bilder från en familjefotografering jag hade i Arvika förra veckan. Jag fotograferade dem redan i Maj när fina Madde var gravid. Nu har bebisen tittat fram för ett tag sen så det var dags för lite familjebilder :). En riktig liten prinsessa har de fått, bedårande söt och jätte snäll under hela fotograferingen :).
 
Bilderna ovan är från det senaste bröllopet från i helgen, också i vackra Arvika. Det är ställe som jag tycker lite extra mycket om så jag blir alltid så himla glad när jag får tillfällen att fotografera där :).

Magiskt bröllop i Rottneros Park

Caroline Dahlén . 2014-08-04 15:07:17 . Foto – Bröllop
2 kommentarer

 
I Lördags var det dags för bröllop igen! Denna gången i underbara Rottneros Park, där har jag fotograferat endel bröllop och har mina små smultronställen. Sååå vackert brudpar, vi klickade verkligen direkt och det var även första gången jag träffade dem då de bor i Köpenhamn annars.
 
Har kikat igenom bilderna lite smått, har ett jobb som måste redigeras innan jag kan sätta mig med detta bröllop, så idag jobbar jag nog rekordsnabbt för att få gå igenom bilderna lite noggrannare.