valpvakt hela dagen lång

Caroline Dahlén . 2012-10-31 17:15:58 . Allmänt/Vardag
9 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 Nikkor 50mm f/1,4G
 
Idag har jag blivit valpvakt, systeryster jobbar långpass och då får finaste Vera vara hos mig. Inget mig emot eftersom jag får snooza valp hela dagen :). Tror ni jag fått något arbete gjort idag? Nej då, uppmärksamhet ska de små liven har heeela tiden. Nu ligger hon och sover efter allt bus idag så då passar jag på att blogga ;). Hade tänkt fota loss idag på lilla Vera men värdet idag är så himla tråkigt så det får bli nån annan dag :).

Önskerubrik: Favoritbilden inom kategorien modellbilder

Caroline Dahlén . 2012-10-31 08:54:02 . Önskerubriker
9 kommentarer

Utrustning: Nikon D300 – Tamron 17-50mm f/2,8
Modell: Petra Dahlén Hår: Josefin Johansson MUA: Hanna Jonsson
 
Att välja en bild från modellbilder kategorin var inte lätt, men den här är en av mina favoriter. Den togs i januari 2011. Vi höll till på Elivs cafét i östmark och samtidigt som vi fotograferade så var cafét fortfarande öppet så vi fick lite roliga blickar ;)
 
Det jag älskar med den här bilden är blicken, hur ljuset från jukeboxen slår i läpparna och i nackhåret :)

Winter wonderland

Caroline Dahlén . 2012-10-30 10:22:38 . Foto – Natur
16 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 Nikkor 50mm f/1,4G
 
Pudersnö är nog det bästa med vintern, inatt föll det lite pudersnö så jag vaknade upp till ett ännu finare vinterlandskap än igår. Jag har inte rört kameran på en vecka men imorse kunde jag inte låta bli att ta en snabb fotorunda i kylan :). Det jobbiga är att jag fortfarande är fast här hemma eftersom jag inte har några vinterdäck och jag som är så sugen på att åka iväg och fota lite hästar i snön!
 

Julkort!

Caroline Dahlén . 2012-10-29 13:27:45 . Dahlén tipsar
5 kommentarer

Den här snön som kom har verkligen gett mig julkänslor, även om jag hellre skulle vilja att snön kom i början på december istället för oktober ;). Jag har faktiskt redan börjat kika på julkort som jag ska beställa, jag tycker det är otroligt mysigt att skicka (och även få) julkort. Varje år skickar jag ut massor med julkort till både kunder och vänner :)Brukar ni skicka julkort? 
 
Jag gillar att ha lite annorlunda kort, såna som man kommer ihåg lite extra. Min fina vän Emma Jansson designar skit snygga julkort och hon har designat mina sen tre år tillbaks och hon kommer designa mina även iår :). Men vilket av dom ovan det är jag ska ha förblir en hemlis ett tag till ;).
 
Emma har öppnat en webbshop där hon bla säljer julkorten ovan, kika in vettja! Om ni skriver "Caroline Dahlén" under övrig information får ni en portofri beställning! Erbjudandet gäller till och med sista november!
 
 

Att vakna till ett vinterland

Caroline Dahlén . 2012-10-29 09:29:53 . Allmänt/Vardag
8 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 Nikkor 50mm f/1,4G
 
Igår kväll innan jag gick och la mig så började små flingor dingla ner och imorse var det full snöstorm och en decimeter snö på marken. Känns lite jobbigt att mina vinterdäck finns 4 mil bort så idag tar jag mig ingenstans, känns lite sådär måste jag erkänna... En bra sak med att vara "strandsatt" är att jag redan nu blivit klar med momsdeklarationen :)

Vernissage

Caroline Dahlén . 2012-10-27 10:23:49 . Allmänt/Vardag
2 kommentarer

 
Idag är det dags för Vernissage i Hagfors, klockan ett slår dörrarna upp. Jag hoppas många av er vill komma, kika på bilder, mingla och kanske prata lite foto :). Det är riktigt grymma konstnärer som ställer ut! 

Tips - lägga in actions

Caroline Dahlén . 2012-10-22 11:32:17 . Foto – Tips & Trix
4 kommentarer

 
Ni var ganska många som ville att jag skulle visa hur man får in actions i photoshop så jag ska försöka förklara. Det är ganska enkelt när man väl vet hur man gör :). Tyvärr fick jag göra printen ovan på min gamla dator så jag har inte mina "riktiga" actions i listan men jag ska göra ett inlägg med mina favorit actions :)
 
• Ladda ner dina actions, finns många gratis via deviantart.
 
• Öppna photoshop. Finns inte actions i spalten till höger kan du gå in i windows/fönster och klicka i actions/funktionsmakron så kommer den upp. klicka där jag visar med första pilen, då kommer en lista upp med endel alternativ. Klicka på load action/läs in makron, hitta filen och tyck på load/läs in.
 
• När du fått upp din actions klickar du på det du vill använda och tyck på paly knappen som jag visar med den andra pilen så är det klart :).
 

Dags för föränding

Caroline Dahlén . 2012-10-20 14:22:00 . Allmänt/Vardag
11 kommentarer

 
Jag känner att det är dags för en förändring i designen här på bloggen, jag har lite egna små idéer men är helt lost när det gäller kodning och allt sånt där. Kan ni tipsa om någon duktig person som man kan beställa en personlig bloggdesign av? :)

Tips - Actions

Caroline Dahlén . 2012-10-20 12:29:08 . Foto – Tips & Trix
20 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 Nikkor 50mm f/1,4G
 
Något jag tycker är himla roligt och kan sitta och leka med hur länge som helst är actions till photoshop. Så enkelt och snabbt att få riktigt fina färger och effekter. Bilderna ovan är redigerade med just ett av mina favorit actions, med ett knapptryck blev dom såhär häftiga :). Det finns så mycket variationer och möjligheterna är oändliga :).
 
Jag laddar ner de flesta actions via deviantart där många dela med sig gratis, så det är fritt fram att ladda ner och använda :).
 
Hojta till om ni vill att jag ska göra ett inlägg om hur man får in actions i photoshop. 

Tavlor och valpmys

Caroline Dahlén . 2012-10-19 18:59:00 . Allmänt/Vardag
15 kommentarer

 Utrustning: Nikon D700 Nikkor 50mm f/1,4G
 
Den här dagen har verkligen gått i ett, flängt runt över halva värmland och nu har jag äntligen fått varvat ner lite grann. Blev äntligen klar med bilderna till utställningen så nu har det lämnats hos galleriet och snart är det dags för Vernissage :). Mer information om utställningen kommer senare. Hälsade även på min kära vän Joline när jag ändå var i krokarna, inte så ofta man är i Hagfors ;).
 
Nu på kvällskvisten kom lillasyster Petra på besök med sin nya kärlek, Vera. Världens sötaste lilla boxervalp :). Jag hoppas jag får fotografera den lilla skönheten fler gånger, kanske redan imorgon i massor av höstlöv. Det vore något det :).
 
Det var längesen jag var så himla lycklig som just nu  

Mysigt varma Marielle

Caroline Dahlén . 2012-10-18 20:48:00 . Foto – Porträtt
5 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 Nikkor 50mm f/1,4G
 
Wow vilket fantastiskt, häftigt, inspirerande ställe Marielle tog mig till idag och jag ögonbindel ;). Jag förstår verkligen varför hon håller det hemligt, ni som följer mig via instagram (@ Carolinedahlen) har ju sett lite av stället :). Vi fotograferade i närmare två timmar och det blev så otroligt vackra bilder! Jag bara älskar det naturliga ljuset, på dessa bilder kommer ljuset från ett fönster, that's it :)
 
Jag har fått godkännande att visa er dessa två porträtt, visst är dom mysigt varma på något sätt? Eller vad tycker ni? :)

Önskerubrik: 5 saker du inte visste om mig

Caroline Dahlén . 2012-10-18 15:55:00 . Allmänt/Vardag
3 kommentarer

Hanna kom med förslaget "5 saker du inte visste om mig". Trodde det inte skulle vara så svårt att komma på men det var det verkligen! Men här blottar jag min själ och berättar några "hemlisar" om mig själv.
 
• Jag tycker det är jätte obehagligt med gamla människor (85+) och får nästan lite ångest/panik. Kanske låter lite töntigt och jag vet inte riktigt vart det kommer ifrån men jag tycker det är riktigt obehagligt. Sambon´s mormor är ett undantag, det är den härligaste tant jag vet :)
 
• Jag kan bli riktigt otrevlig när jag är stressad. När jag känner att jag inte har kontroll över situationen osv kan jag bli riktigt otrevlig fast omedvetet. Ber såklart alltid om ursäkt efteråt ;).
 
• Jag har fått böter för fortkörning, jag körde i 62 på en 50 väg. Dålig ovana att jag nästan alltid kör för fort.
 
• Jag måste alltid ha sista ordet i en diskussion, alltid!  
 
• Jag är helt fruktansvärt dålig på matematik och då menar jag verkligen fruktansvärt dålig. Den kreativa hjärnhalvan tog över i mitt huvud, tvillingbrorsan däremot är mattegeni ;).

Alla dessa smultronställen

Caroline Dahlén . 2012-10-18 08:57:17 . Allmänt/Vardag
6 kommentarer

(ett av mina smultronställen)
 
Alla fotografer har ju sina egna små "fotosmultronställen" och dom här ställena vill man ju helst inte dela med sig av just eftersom det är ens egna ;). Idag ska jag få följa med en annan fotograf ( & modell) som heter Marielle till ett av hennes ställen. Jag får se om jag kommer få ha en ögonbindel när vi åker dit, det fick tydligen en annan fotograf som hade turen att få följa med henne dit ;).

Önskerubrik: Min familj

Caroline Dahlén . 2012-10-17 14:52:00 . Önskerubriker
12 kommentarer

Jag börjar med att presentera min "andra hälft", min tvillingbror Christoffer som är född 12 minuter före mig. Han kan reta gallfebern på mig, han kan vara helt fruktansvärt irriterade precis som alls syskon ;). Men han är även en perfekt bror som finns där när man behöver honom, det har ju alltid varit vi två och vi har ju alltid funnits vid varandras sidor. Det sägs att tvillingar har speciella band och det kan jag verkligen hålla med om, vi förstår varandra utan ord och han vet exakt hur han ska titta på mig för att reta upp mig ;).
 
Min älskade lillasyster Petra som är tre år yngre än mig, mitt allt, min andra hälft, tillsammans är vi oslagbara. Hon ställer upp på alla mina knäppa, idiotiska fotoidéer och tillsammans har vi skapat några av mina bästa bilder :). Hon är som min bästa vän, vi kan läsa varandra som en öppen bok. Hon är den enda personen som verkligen kan muntra upp mig om jag har en dålig dag. 
 
Min yngsta lillasyster, sladdisen Elsa sju år. Även kallad Änglamonstret, hon kan vara som den sötaste ängeln ibland men på en sekund kan hon bli det värsta monstret, därav Änglamonstret ;). Jag har aldrig träffat på någon som är så hästgalen som hon, hon börjar verkligen gilla att stå framför kameran. Vi har inte samma pappa men det sägs att hon är en kopia av sina storasystrar ;)
 
Min pappa Hans-Inge är faktiskt ganska häftig, han är grym på att laga mat och det är inte ovanligt om det ligger tjäder, vildsvin eller björn på matbordet (som han skjutit själv förstås). Han har en Hälge tatuering och sist men inte minst så rider han. Det är hos pappa jag har växt upp och jag vet att det är tack vare honom som jag blivit till den fotograf jag är idag. Jag älskar min pappa  
 
Min mamma Ulla bor i Arvika men är egentligen en dalkulla från Mora. Hon gillar gamla saker och det är från henne som min förkärlek till loppisar kommer. Hon samlar på pelargoner och har över 100 sorter, hon bloggar även lite ibland. När jag var tonåring (en rätt galen en) så hade jag och mamma en väldigt dålig relation men för åtta år sen blev den bättre och nu har vi en super bra relation. Med henne kan jag prata om allt  

Soraya

Caroline Dahlén . 2012-10-17 12:36:58 . Foto – Hästar
9 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikon AF-S 70-200mm f/2,8
 
Igår kväll blev bilderna på den super snygga dressyrhästen klara för leverans. Jag tror vi fotograferade på en av årets finaste höstdagar :)! Ryttaren har inte valt ut sina bilder än så därför är hon censurerad. Dessa tre bilder tycker jag blev så himla fina och jag bara äälskar galoppbilden i allén, fina Soraya (hästen) ser så maffig ut :)

Önskerubrik: Mina allra första bilder

Caroline Dahlén . 2012-10-16 10:38:00 . Önskerubriker
9 kommentarer

 
Esmeralda kom med förslaget "mina allra första bilder" som önskerubrik. Det här är ett par av de allra första hästbilderna jag tagit med en systemkamera och det var under året 2007, det var under det här året som hästfoto intresset verkligen tog fart och visst har jag utvecklats endel på fem år ;)? De här bilderna är fotade med min första systemkamera en Nikon D70s och objektivet var ett tamron 70-300 :).
 
Kommer så väl ihåg att jag var så otroligt nöjd över porträttet på Yra (skimmeln) och det är fortfarande en bild som ligger nära hjärtat eftersom det just är vår häst Yra som nu är hela 29år :)
 
Kom gärna med fler förslag till önskerubriker :).

Mitt kök just nu

Caroline Dahlén . 2012-10-15 18:21:36 . Allmänt/Vardag
3 kommentarer

 
Såhär ser mitt kök ut just nu i skrivandes stund. Har varit på ikea idag och köpt endel ramar till utställningen nästa Lördag. Jag tror jag stod och velade runt ramarna i 15 minuter innan jag lyckades välja. Det var tur jag hade med mig min vän Malin som kunde vara lite smakråd. Tillslut blev det mörkbruna i serien Virserum i storlek 78 x 108. Tror jag gjorde ett riktigt bra val för jävlar va snyggt det blev med bilderna i ;).

Önskeinlägg?

Caroline Dahlén . 2012-10-15 10:46:23 . Allmänt/Vardag
16 kommentarer

Jag har sett att mång bloggare som gör att läsarna får önska rubriker och sedan skriva ett inlägg utifrån det. Jag tycker det låter som en kul grej och passar bra just nu när jag känner att jag har lite "bloggtorka", vad tycker ni? låter det som en kul grej? 
 
Så ös in med rubriker, allt från personligt, foto, redigering osv . Ju fler ju roligare ;).

Börjar redigera bilder

Caroline Dahlén . 2012-10-14 12:15:25 . Allmänt/Vardag
15 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikon AF-S 70-200mm f/2,8
 
Jag fotograferade en super läcker dressyrhäst för ca en vecka sen, idag har jag äntligen tid att sätta mig ner och börja redigera bilderna. Tog några snygga ridbilder, lite porträtt och avslutade med lilla dottern och hästen tillsammans. Tyckte det var så himla sött när hon försökte nå upp för att och klappa hästen :)

Vinnaren...

Caroline Dahlén . 2012-10-13 21:58:00 . Allmänt/Vardag
1 kommentarer

 
Vinnaren av ett valfritt tillbehörsfodral från Cochise Design är Isabelle. Stort grattis till dig :)

Gofika av det godaste laget

Caroline Dahlén . 2012-10-13 18:50:18 . Allmänt/Vardag
5 kommentarer

 
Att bjuda folk på lite gofika av det godaste laget är nått jag gillar och idag var inget undantag. Bjöd på en äppelpaj på "hemmaäpplen" nu i fantastiska skördetider. Det var tur att Ida kom på besök för att diskutera utställningen lite annars hade jag nog fått något slags panikanfall vid det här laget ;). Jag har nog blivit lite klokare och vet nog vilka bilder som kommer få vara med :). På måndag blir det en tur till ikea för att köpa lite fler ramar :)

En helt ledig Lördag.

Caroline Dahlén . 2012-10-13 13:11:04 . Allmänt/Vardag
2 kommentarer

 
Jag kan inte riktigt minnas när jag var ledig en hel Lördag sist men idag är jag helt ledig och det känns fantastiskt skönt! Jag älskar lördagmorgnar, lång sovmorgon och en riktigt stor frukost vid matbordet tillsammans med sambon :). Jag ska pyssla lite med bilderna inför utställningen som är om bara två veckor (, duktiga Ida (som också ska va med) kommer hit senare idag, jag har nämligen stor beslutsångest över vilka bilder jag ska ha med så hon får komma med lite smakråd  :).

Mina fotografier till förmån för Rosa bandet

Caroline Dahlén . 2012-10-12 13:49:00 . Prestationer
8 kommentarer

 
Förra året så inspirerade Smäm mig sin fantastiska teckning och kände att jag skulle vilja ta och göra något "nyttigt" med min kreativitet. Så iår tog jag tag i saken. Jag hoppas ni gillar bilderna och ser dom som något mer än bara tjejer i underkläder. Som jag sagt förr så vill jag med dessa bilder starta en insamling till förmån för cancerfondens rosa bandet-kampanj :).
 
De fyra bilderna finns i begränsat antal, numrerade och signerade. Vill du hjälpa till och köpa en utskrift i A4 format, kostar 250 kr (200kr går till bröstcancerfonden, 50kr till material/kuvert/bläck/porto). Mejla mig på caroline.dahlen89@gmail.com med ditt namn och adress :).
 
Det går att följa insamlingen via den här länken där kan man även skänka pengar utan att köpa fotografierna :).
 
De fina rosa bandet illustrationerna på bilderna är gjorda av Emma Jansson

Allt går åt rätt håll!

Caroline Dahlén . 2012-10-12 10:49:00 . Allmänt/Vardag
5 kommentarer

Bilder från weheartit
 
Åh va jag känner att jag älskar livet just nu! Igår kom jag hem från Norgelandet, företaget går kanon, fotograferingen känns riktigt bra, inspirationen flödar Känner mig verkligen hög på lycka just nu!

Tack för ni tar er tid ❤

Caroline Dahlén . 2012-10-09 21:36:00 . Dahlén talar ut
6 kommentarer

Foto: Linda-Pauline
 
Då och då trillar det in mail som gör mig så otroligt glad och även stolt. Idag fick jag ett sånt mail från en tjej som heter Mira. När jag nyss läste hennes mail så fick jag tårar i ögonen, jag blev så rörd att någon skriver så himla fina ord om mig, lilla mig. Det ger mig så mycket mer inspiration till att fortsätta blogga och att faktiskt vara en förebild. Det värmer mitt hjärta så otroligt mycket och alla underbart fina kommentarer jag får varje dag. TACK för ni tar er tid för att skriva alla fina ord, varje kommentar betyder jättemycket för mig! 
 
Detta är det fina mailet jag fick av Mira:
Åh Jag vill i alla fall tala om för dig att jag finner dig otroligt kreativ och duktig med det du gör. Du får mig som fotograf att utvecklas. Det var dina bilder och din otroligt fantastiska framåtanda trots allt med din syster m.m. Som fått mig att starta eget företag som fotograf för att verkligen satsa på det jag vill göra. Framföra mina känslor genom bilder och även att få andra att minnas dessa sista eller första stunderna genom bilder och skapa minnen. Du får mig liksom andra att satsa på fotograferingen. Jag jämför mig inte med dig utan ser dig som en del av mitt fotande, som tips och styrka i hopp om att utvecklas och bli lika duktig som dig. Du är jätte duktig och kämpa vidare. Du är en förebild och stark. Du är gudomlig!
 
Massa lycka till! / Mira 

Tack blogg.se

Caroline Dahlén . 2012-10-09 09:50:06 . Allmänt/Vardag
8 kommentarer

 
Jag vill verkligen tacka blogg.se att de valde att ha mitt inlägg om min rosa bandet fotografering på startsidan. Jag kommer att starta en insamling till förmån för cancerfondens rosa bandet-kampanj i samband med några utvalda bilder från den här fotograferingen, hur får ni reda på om ett par dagar när alla tjejer godkänt bilderna :).
 

Rosa Bandet #2

Caroline Dahlén . 2012-10-07 21:37:03 . Foto – Samarbeten
20 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 Nikkor 50mm f/1,4G | Reflexskärm silver/vit 110cm (vit)
Modell: Malin & LykkeMUA: Sofie Jordskogen | Kläder: Shangri La

Två bilder från fotograferingen i fredags, Malin hade valt ut sina bilder idag så jag tänkte visa er två bilder. Jag är så glad att Malin kontaktade mig och ville vara modell för just den här fotograferingen :). Hon har ett speciellt band till just rosa bandet som ni ser på hennes tatuering på foten (på bröstet har vi målat som ni säkert ser ;)). Hon sa att hon inte var kameravan men jag tyckte både hon och Lykke gjorde ett toppen jobb :).

Rosa Bandet fotograferingen

Caroline Dahlén . 2012-10-06 18:51:00 . Foto – Samarbeten
26 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 Nikkor 50mm f/1,4G | Reflexskärm silver/vit 110cm (vit)
Modell: Caroline Sundström | MUA: Sofie Jordskogen | Kläder: Shangri La
 
Här kommer den första bilden från våran Rosa Bandet fotografering igår. Innan jag slänger upp bilder på tjejerna i underkläder så ska dom få godkänna dom först, men här kommer en på Carro som jag bara älskar :).  Jag hoppas ni gillar den ni också :).
 
Det här är en av de fyra tjejerna, bilderna behöver egentligen sitta ihop som en serie för att budskapet ska bli starkare. :).
 
Uppdatering: Jag kommer starta en insamling i samband med bildera om ett par dagar. Kika även in då och se vad du kan göra för bröstcancerfonden :).

Änglamonstret & Bosse Tuss

Caroline Dahlén . 2012-10-06 14:30:00 . Foto – Barn/Familj
12 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 – Nikkor 50mm f/1,4G
 
Kommer ni ihåg när jag visade Bosse? Katten som jag hjälpte mamma att skaffa. Han har börjat bli en riktig kissekatt nu, jag passade på att ta några snabba bilder på honom och Änglamonstret imorse bland alla fina höstlöv som pyntar alla träd :). Åkte som sagt dit igår kväll och hälsade på med en liten övernattning.
 
Imorse vaknade jag av att jag hörde Änglamonstret som gnäggade. Hon låtsas red på sänggaveln, hon hade lagt små filtar som sadel, ett skärp som sadelgjord och en käpphäst var "hästens"huvud. Vilket sätt att vakna på och tänk att vara så påhittig ;). Behöver jag säga att hon är hästgalen? ;)

Behind the scenes

Caroline Dahlén . 2012-10-05 18:16:50 . Allmänt/Vardag
3 kommentarer

 
 
Idag var det ju dags för den stora rosabandet fotograferingen! Hämtade upp super duktiga Sofie som skulle sminka, åkte förbi Shangri Laoch hämtade upp massor med underkläder som vi hade fått låna. Bilderna kommer nämligen att komma upp i deras skyltfönster under Oktober :). Bilderna blev kanon bra men jag kommer hålla på dom liite till innan ni får se dom för jag ska åka hem till Mamma ikväll och hälsa på. Men imorgon då kommer ni få se läckra bilder ;)
 
Tog några egna behind the scenes genom instagram, så ni får se dom så länge ;)
 
 

Marielle

Caroline Dahlén . 2012-10-04 19:44:13 . Foto – Barn/Familj
7 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 Nikkor 50mm f/1,4G | Reflexskärm silver/vit 110cm (silver)
 
Marielle sa förut att hon inte kunde släppa iväg mig utan att ta några "shoots", så vi tog några snabba bilder inne i hennes ljusa fina vardagsrum. Det gjorde jag ju såklart med glädje, tänk att få fota en sån snygg mamma med sina två fina barn, omöjligt att säga nej ;).

Möten, fikar och smider planer!

Caroline Dahlén . 2012-10-04 16:52:40 . Allmänt/Vardag
5 kommentarer

 
Herregud vad jag springer på möten, fikar och smider planer just nu! Jag älskar det! Har så himla mycket på gång nu men kan inte riktigt berätta så mycket tyvärr förrän planerna sätts i rullning :). Idag var det en tjej som heter Marielle som bjöd på fika och ville diskutera lite projekt vi ska sätta igång tillsammans. Can't wait! 

Alice

Caroline Dahlén . 2012-10-04 11:05:00 . Foto – Hästar
21 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 - Nikon AF-S 70-200mm f/2,8
 
Jag ville bjuda er på lite fler bilder på Alice och hennes sago ponny, eftersom dom är så himla söta tillsammans! Jag tycker att jag får en liten känsla av mio min mio eller en modernare ronja rövardotter utav bilderna, eller vad tycker ni? :)

Ett möte som blev en heldag

Caroline Dahlén . 2012-10-03 18:32:00 . Allmänt/Vardag
4 kommentarer

Carolinedahlen @ Instagram
 
Gud va jag älskar att umgås med drivna och kreativa människor! Idag har jag tillbringat hela dagen tillsammans med min nyfunna vän Linda Jungarå. Vårt möte som skulle ta någon timme blev helt plötsligt en hel dag med fika, lunch och rekvisita shopping på ikea :). Vad mötet handlade om är fortfarande lite hemligstämplat men det är en förbaskat rolig grej som gräver ganska mycket planering, det kommer bli såå bra! Avslöjar mer när det blir dags ;).
 
Kameran fick ligga hemma och vila idag, därför fick det bli instagram bilder från dagen ;).

Inspiration

Caroline Dahlén . 2012-10-02 17:15:00 .
7 kommentarer

1 - 2 - 3 - 4
 
På fredag har jag en himla rolig och ganska viktig fotografering planerad. Jag, Sofie och fyra modeller ska göra en fotografering med Rosa bandet tema. Nu när det är oktober och den rosa månaden så tyckte jag att det passade bra och även göra en god gärning :). Mer om den goda gärningen får ni veta när fotograferingen är klar. Jag är taggad till tusen och tror det här kommer bli hur bra som helst!
 
Ovan finns lite inspirationsbilder som jag har till den här fotograferingen och länkar till varje bild under :).
 

En människa som jag fullkomligt älskar!

Caroline Dahlén . 2012-10-02 15:21:00 . Allmänt/Vardag
7 kommentarer

 
Det finns en människa som jag fullkomligt älskar! Hon är så varm, full av energi, sprider så otroligt mycket positiv energi och gör mig full av inspiration :). Hon heter Helena Henriksson och är även en fantastisk fotograf! Idag har vi haft en av våra lååånga fikastunder och bollat massa ideér! Det är det bästa som finns, att bolla ideér och tankar med kollegor. Jag tror vi båda två fick någon slags inspirationsöverdos idag och vill bara sätta igång och jobba med mina projekt NU :)!

Tävling i Samarbete med Cochise Design

Caroline Dahlén . 2012-10-01 19:17:00 . Tävlingar
25 kommentarer

 
Nu kan jag glatt presentera en fantastiskt tävling i samarbete med Cochise Design. Där du har chansen att vinna en helt ny produkt som kommit in i hennes shop. Ett valfritt tillbehörsfodral. Ett måste hos varje fotograf, ett snyggt, smidigt fodral att samla mindre tillbehör till kameran i. Fodralet innehåller 4st fack som rymmer filter, minneskort, putsdukar, batterier, självutlösare m.m.
 
För en vinstchans (obligatorisk):
1. Gå in på cochisedesign.se och välj ut vilket fodral du skulle vilja vinna och länka det som en kommentar i detta inlägg
2. Gilla Cochise Designs facebook-sida

För en extra vinstchans:
- Tipsa om tävlingen i din blogg, inlägget ska innehålla en bild, låna gärna tävlingsbilden och länka till Cochise Design och till min blogg
 
Sista dagen att vara med och tävla är den 12 oktober kl: 20:00
Lycka till! :)

Hemma äpplen

Caroline Dahlén . 2012-10-01 13:05:04 . Allmänt/Vardag
11 kommentarer

Utrustning: Nikon D700 Nikkor 50mm f/1,4G
 
Jag fick inte bara med mig fina bilder från fotograferingen igår, jag fick en hel korg med äpplen ur trädgården :). "Hemma äpplen" är så himla goda att baka med, att bara äta tycker jag blir lite surt men jag tänkte försöka vispa ihop en äppelkaka tills Sofie Sköld kommer hit och det blir fikastund samtidigt som vi smider lite på några planer som hon vill dela med sig av ;)

Tack så mycket fina ni! ❤

Caroline Dahlén . 2012-10-01 11:11:48 . Beröm
9 kommentarer

 
Blev så himla glad när jag loggade in på blogg.se och möttes av ett hav med kommentarer från min och Sofie´s plåtning, Beautiful autumn. Ni är så himla snälla och jag suger åt mig varenda kommentar! Rakt in i hjärtat! Tack så mycket fina ni  ! Jag hoppas ni nya läsare känner att ni vill komma hit fler gånger, eller kanske till och med vill följa mig via bloglovin´  :).