Fyra favorit bloggar

Caroline Dahlén . 2012-02-05 11:54:00 . Dahlén tipsar

Sara som är mest känd under namnet Smäm. En av mina största favoriter i bloggvärlden, tror jag läst hennes blogg i lite mer än ett år. Hon inspirerar med sin konst och jag gillar att följa hennes vardag :).
.

Jag som älskar gamla saker och att strosa runt på loppisar kom till himlen när jag hittade till Sofias blogg! Sofia renoverar loppisfynd och hon visar exakt hur hon gör, jag blir lika inspirerad varje gång och vill bara sätta igång med egna projekt direkt :)!


Inspiration med stort I. Hanna är grym på mode och beauty fotograferingar, hennes blogg har jag följt innan hennes två barn kom till världen och även om bloggen gled mer in på "mamma-blogg" så stannade jag kvar. Väntar nästan på för att se vad hennes Conrad hittar på för bus härnäst ;).


Anna a.k.a Pyttis, också en konstblogg som jag följt ganska länge. Hon är inte den som är rädd att säga precis hur hon känner, vilket jag älskar! Hon är personlig och man känner verkligen igen sig hos henne i vissa situationer. Jag älskar även hennes Modebloggerska ;).
becca

Hanna har jag följt länge, det är verkligen en riktigt härlig blogg !!! De andra ska jag kika in på och se vad det är :)

2012-02-05 | 13:21:01
Blogg/hemsida: http://fotobex.blogg.se/
Fotograf Benedikte Bull

Takk for bloggtips! Leser Hanna sin blogg fra før av, dyktig dame :)

2012-02-05 | 14:30:15
Blogg/hemsida: http://benediktebull.com
Smäm

Åh!!! Vad glad jag blev när jag såg detta :D tack!!

2012-02-05 | 16:03:27
Blogg/hemsida: http://Smäm.se
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

men åh gumman så glad jag blev av detta! värmde verkligen hjärtat mitt!

Massa kram!!

2012-02-05 | 19:46:36
Blogg/hemsida: http://pyttis.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (endast synlig för mig)

URL/Blogg:

Kommentar: