Lilla fina Tova

Caroline Dahlén . 2012-02-29 15:42:23 . Foto – Barn/Familj
16 kommentarer

Utrustning: Nikon D300 – Nikkor 50mm f/1,4G – Reflexskärm 5 i 1 80cm (silver)

Söta lilla Tova och hennes mamma besökte jag idag, Tova är ju så bedårande söt ! Vädret är lika fantastisk som igår och det märks det verkligen att våren är påväg! Jag längtar så efter att få fotografera barn i allt det gröna och fina :).

Emelie´s fina gravidmage #3

Caroline Dahlén . 2012-02-28 20:24:00 . Foto – I väntans tider
7 kommentarer

Utrustning: Nikon D300 – Nikkor 50mm f/1,4G – Reflexskärm 5 i 1 80cm (silver)

Alla bilder på Emelie och hennes mage klara och redo för leverans. Det firar jag med att visa er fyra favoriter till :).

Vårkänslor!

Caroline Dahlén . 2012-02-28 14:57:14 . Inredning/lägenheten
6 kommentarer


Jag tror inte jag är ensam om att ha vårkänslor idag, termometer visar +10 (i skuggan). Nu när jag är färdig med allt datorarbete för idag så passar jag på att pyssla lite i lägenheten. Några av mina blommor står uppradade på diskbänken för att få sig en dusch och lite fräsch jord :).

Det är egentligen ganska dyrt att köpa krukor, därför handlar jag alla mina krukor på loppis och seconhand. Där brukar de kosta runt 5kr/st och så länge alla har samma färg så ser det enhetligt ut när de står tillsammans i fönstren :). Alla mina blomfat (gamla kaffekoppsfat) köper jag också på loppis, de ovan kostade 1kr/st. Nästan gratis ;).

Magvärken är som bortblåst.

Caroline Dahlén . 2012-02-28 12:08:20 . Allmänt/Vardag
4 kommentarer



Det kändes så himla underbart att vakna med solen i ansiktet i morse och känna att magvärken var som bortblåst. Dock försöker jag ta de säkra före det osäkra och dricker Proviva till frukost idag :). Idag ligger verkligen humöret på topp! Solen skiner som aldrig förr och de är såpass varmt att balkongdörren får stå lite öppen :).

Jag har lite problem med blogg.se idag. Jag kan inte ladda upp några bilder och "nytt inlägg" sidan ser allmänt konstig ut. Får hoppas det löser sig under dagen. Någon mer som har problem?

Uppdatering: Det verkar som att Safari har en finger med i problemet.

Ni glömmer väl inte?

Caroline Dahlén . 2012-02-27 22:09:00 . Tävlingar
0 kommentarer

Ni glömmer väl inte att anmäla er till tävlingen?
Onsdag är sista anmälningsdagen, så passa på!

Här hittar du tävlingen och Här hittar du en lista på bra att ha saker, kanske något ni behöver och kan försöka vinna?

Emelie´s fina gravidmage #2

Caroline Dahlén . 2012-02-27 19:06:32 . Foto – I väntans tider
6 kommentarer

Utrustning: Nikon D300 – Nikkor 50mm f/1,4G

Jag blev långt ifrån klar med allt jag skulle försöka hinna med idag. De saker som de var mest brådska med blev klart, sen har jag bara mått sämre och sämre ju längre dagen gick, undrar om jag börjar bli sjuk. Sen i eftermiddag har jag legat i sängen mest, inte haft någon energi alls och med magknip.

Nu ska försöka mig på ett ryck med bilderna på finaste Emelie från igår, hon är så vacker med sin stora mage ♥.

Dagens frukost

Caroline Dahlén . 2012-02-27 09:22:27 . Allmänt/Vardag
3 kommentarer



Godmorgon! Idag serveras frukosten framför datorn som många andra dagar, har sjukt mycket datorarbete att göra idag så det är lika bra att sätta igång och då kan man lika gärna äta frukosten framför datorn och få lite jobb gjort samtidigt ;).

Emelie´s fina gravidmage

Caroline Dahlén . 2012-02-26 18:04:36 . Foto – I väntans tider
10 kommentarer

Utrustning: Nikon D300 – Nikkor 50mm f/1,4G – Reflexskärm 5 i 1 80cm (silver)

Imorse tog jag biler ner till Säffle för att träffa min gamla kompis Emelie. Hon har den underbaraste gravidmagen och bara två veckor kvar tills den beräknade dagen :). Vi har myst, fikat, lunchat och det jag kom för att göra...fotografera hennes fina mage :).

Sötnos!

Caroline Dahlén . 2012-02-25 15:58:08 . Foto – Djur
8 kommentarer

Utrustning: Nikon D300 – Nikkor 50mm f/1,4G

Hemma från dagens fotojobb som var tre super fina vovvar. Sötnosen ovan var så otroligt mysig och blev min nya lilla bästis för dagen ;). Underbar liten söt sak! Eftersom jag vet att matte gillar svartvita bilder så kommer som ni ser två bilder från dagen i en svartvit version :).

Lovely details

Caroline Dahlén . 2012-02-24 21:05:47 . Foto – Hästar
10 kommentarer

Utrustning: Nikon D300 – Nikkor 50mm f/1,4G

Jag älskar att fånga detaljer på bild, speciellt på dessa underbara djur 

FOTOTÄVLING i samarbete med tvspelsweb.se

Caroline Dahlén . 2012-02-24 14:07:07 . Tävlingar
20 kommentarer


(Jag älskar...te)

Tema: Jag älskar... t.ex "Jag älskar choklad, jag älskar Håkan, jag älskar min säng, jag älskar när det regnar, jag älskar att gå promenader i skogen"

Pris: 1st valfri produkt för max 200kr hos tvspelsweb.se

Regler: För att vara med att tävla publicerar du bilden du vill delta med i ett nytt inlägg (som bara handlar om tävlingen) där du skriver att du deltar i min tävling i samarbete med tvspelsweb.se och ett par ord om varför du vill vinna ditt pris. Inlägget ska innehålla länk till min blogg, till tvspelsweb.se och till den produkt som du skulle vilja vinna. Sen bifogar du länken till ditt inlägg i en kommentar till detta inlägg. Du får delta med en bild, den får vara efterbehandlad och bilden måste vara fotograferad av dig.

Vinnaren kommer avgöras via en jury som ger varsina poäng (5,10, 15 och 20) till de fyra finalisterna som juryn väljer ut tillsammans. Juryn består av mig, Fröken Jansson och Lisa Härdne.

Sista anmälningsdag: Onsdagen den 29 Februari kl. 20.00

Världens gladaste?

Caroline Dahlén . 2012-02-24 13:22:56 . Foto – Barn/Familj
9 kommentarer

Utrustning: Nikon D300 – Nikkor 50mm f/1,4G

Det var världens gladaste Änglamonster som kom idag. Ridbyxorna var det första hon satte på sig imorse och hon tjatade nästan hål i huvudet på mig innan vi åkte till Lalla. Nu har hon fått rida och är hur nöjd som hellst ;). Fler bilder kommer, det lovar jag ;).

Fullt ös medvetslös!

Caroline Dahlén . 2012-02-23 18:59:50 . Allmänt/Vardag
2 kommentarer

Utrustning: Nikon D300 – Nikkor 50mm f/1,4G

Känner att morgondagen kommer gå i ett rasande tempo, mitt fina lilla Änglamonster kommer nämligen på besök ;). Eftersom hon är älskar hästar och är lika hästgalen som sin andra storasyster så ska jag ta med henne till min vän Lalla så Änglamonstret får rida och snooza häst, självklart jag med ;).

Enligt vädret ska det bli varmt, soligt och underbart. Det hoppas jag verkligen på! Kameran hänger på, som vanligt så imorgon ni kan förvänta er massor med bilder på Änglamonstret, hästarna och andra vackra saker 

Fem bra-att-ha

Caroline Dahlén . 2012-02-23 11:48:00 . Dahlén tipsar
7 kommentarer

Det kommer ofta in frågor om vad som finns i min lilla skattkista (kameraväskan). De flesta tillbehör utöver objektiv osv köper jag hos Tvspelsweb.se, de har oftast bäst priser. Så nu tänkte jag göra en liten lista med bra-att-ha-saker och länkar till alla produkter så ni enkelt kan hitta dom :).   

° Reflexskärm Reflexskärmen är nog det tillbehör som jag använder mest, nästan på varenda fotografering jag gör och även om jag inte använder den så är den med, modeller brukar anväda den som sittunderlag för att inte fläcka ner kläderna. Kommer skriva ett inlägg om hur man använder en reflexskärm.

°
Rengöringsset Putsdukar och andra rengörnings saker är ett måste för att hålla utrustningen i top skick! Jag putsar alltid alla linser dagen innan ett fotojobb.

° UV-filter – Vill man ha en riktigt billig försäkring till sitt objektiv ska man köpa ett uv-filter. Det kostar inte många kronor (runt 69kr) och det är så enkelt att tappa eller slå i kameran i något och då är det oftast filtret som tar stryk istället för objektivet. Jag har uv-filter på alla mina objektiv.

°
Stativ – Nästan ett måste när man fotar självporträtt, när man fotar macro är det bra för att få lite extra skarpa bilder och när man fotar med väldigt långa slutartider (t.ex när man fotar raketer).

° Kameraväska – Sist men inte minst så behöver man såklart en väska där alla gobitar ligger i. Jag har tre olika väskor och en av dom kommer från tvspelsweb.se. Det är även den största där all min utrustning ligger i säkert förvar.

I´m back!

Caroline Dahlén . 2012-02-22 16:08:37 . Allmänt/Vardag
2 kommentarer


(foto: Malin Hydén)

I´m back!
Som ni märkt så tog Fröken Jansson över bloggen under tiden jag var i Norgelandet. Nu är jag tillbaks med full av blogginspiration, tack vare Helen som jag träffade under veckan. Under resten av veckan kommer det upp lite roligheter, vet att några har längtat efter fler tävlingar med fotorelaterade priser och det är inte helt omöjligt att de blir något sånt ;).

Emma Jansson - islandshästfotograf

Caroline Dahlén . 2012-02-20 20:04:28 . Gästbloggare – Emma
5 kommentarer

Liksom Caroline har jag även ett förflutet som islandshästfotograf :-) I brist på tid (fullspäckad dag med möte och fotografering) publicerar jag här ett inlägg jag skrev i min egna blogg (http://naeturfrost.blogg.se/) tidigare i vinter. :-)

Mellan 2005-2011 fotade jag ca 60 st islandshästtävlingar, bedömningar och kurser.
Fram o tillbaka for jag genom Sverige. På en månad kunde jag vara i Vetlanda, Linköping, Tingsryd, Vaggeryd och Orsa. Allt för att fota dessa underbara hästar. Över dagen åkte jag 35 mil enkel resa för att fota istölt i Hallstahammar så att tårna frös till is och jetlaggad och snurrig två dagar efter USA-hemkomsten en maj var jag i Norrköping och fotade Nationell Öst.
Jag tog tåget till Göteborg tidig morgon och tog taxi till en tävlingsarena någonstans och fotade min första istölt. Bodde i bilar och levde på mackor och yoghurt. Drog min väska och packning mellan spårvagnar, tåg och bussar i ur och skur. Flera gånger åkte jag hemifrån 03:00 och beskådade soluppgången från bilen.
Tänk vilka mil, pengar och tid man har lagt på islandshästen, men det var också så min bana som fotograf började. Nu fotar jag inte islandshästar så ofta längre, även om de ligger mig varmt om hjärtat.
Jag ska försöka åka på ett par tävlingar i år (blir nog Linköping och Mönsterås) och ska även besöka Nordiska Mästerskapen i augusti, men då som åskådare istället för fotograf :-)
Men här nedan kommer några favoritbilder från min "karriär som islandshästfotograf".

Svenska Mästerskapen, Margarete Hof 2005

Världsmästerskapen, Himmelstalund 2005

Bedömning, Strömsholm 2007

Fölmönstring, Stormbo 2007

Nationell Öst, Himmelstalund 2008

Taktur Istölt, Hallstahammar mars 2009

Svenska Mästerskapen, Strömsholm 2009

Träningstävling, Hjältevad 2010

My cup of tea.

Caroline Dahlén . 2012-02-19 17:10:00 . Gästbloggare – Emma
8 kommentarer


Härom veckan när jag var på min målarkurs blev jag inspirerad av Caroline. Jag tror inte jag känner någon som dricker så mycket te som hon ;-) På ett par timmar ritade jag denna bild som jag döpt till My Cup Of Tea. Tänkte passa på att visa upp den här nu när jag tagit över Carros blogg och fråga vad ni tycker? Är det något ni skulle tänka er att ha på väggen i köket?
(Skrev ut denna till en kund i veckan i 30x45 cm på akvarellpapper och GUDARS vad snygg den blev!)

Kommer inom kort att komma upp i min WEBSHOP! Men blir någon intresserad av att köpa ett print till ett bra pris är det bara att maila ([email protected])!

Ett förlåt från Fröken Jansson.

Caroline Dahlén . 2012-02-19 14:04:29 . Gästbloggare – Emma
2 kommentarer

Här får jag förtroendet att ta över Carolines blogg i ett par dagar (när hon befinner sig i Norge) och vad händer? Jag glömmer bort det! Anledningen till att denna glömska föll in beror på att jag (Emma, www.emmajansson.se & naeturfrost.blogg.se) har haft en dag utan dator! Igår stod det nämligen gäddfiske och husrenovering på schemat (jag och min sambo håller för fullt på med renovering av vårt sovrum, huset är från sent 1800-tal så mycket spännande fynd har vi gjort!).
Och en del kanske känner igen mig men många kanske inte gör det och då ska jag förklara att jag är Carolines småländska vän Fröken Jansson. Då o då har ni kunnat se mina små avtryck i denna blogg, allt från tävlingar till målerier på Carolines väggar till gästblogginlägg och smålandsbesök.
Som plåster på såren för att jag glömde bort er igår bjuder jag på två bilder från gårdagen på min kära Beckarydet's Alma (som inte är en varg utan en Norsk Elghund,grå!)

Milo #2

Caroline Dahlén . 2012-02-16 12:12:38 . Foto – Barn/Familj
11 kommentarer

Utrustning: Nikon D300 – Nikkor 50mm f/1,4G

Mitt hjärta smälter lite när jag får sitta och redigera såna här mysiga bilder :). I slutet av vår fotografering i lördags så blev Milo jätte trött och tog en liten powernap så jag passade på att fota lite närhet mellan mor och son :). Nu ska jag göra urvalet till familjen, ni får se fler bilder senare!

Värmland, världens bästa land

Caroline Dahlén . 2012-02-15 21:40:56 . Dahlén tipsar
18 kommentarer


Kan inte göra annat än att skratta så jag gråter åt den här intervjun med Top Cats. Programledaren ser ut som ett frågetecken hela tiden och verkar inte förstå ett dugg av vad Torsbygrabbarna säger men han verkar heller inte höra skillnad på skånska och värmländska. Titta på videon så förstår ni vad jag menar ;). Killarna är ju så himla äkta!

Det är nästan såhär fint jag pratar ;). Har länge funderat på en liten video hälsning eller något liknande, vad tror ni dom det? Kommer ni ihåg min Värmländska ordlista? Den hittar ni här.

Ett långt projekt

Caroline Dahlén . 2012-02-15 15:01:31 . Foto – Hästar
11 kommentarer

Utrustning: Nikon D300 – Nikkor 50mm f/1,4G

Visst är det roligt med projekt som man håller på med en längre tid? Jag har ett par såna projekt undet det här året och nu tänkte jag "avslöja" ett av dom. Jag ska fotografera hästögon, alla i nästan samma vinkel men på så många olika hästar som jag bara kan :). Förhoppningsvis på alla hästar jag möter under året. Vad jag sen ska göra med alla hästögon är fortfarande lite hemligt men ni kommer såklart få ta del av det när det är färdigt.

Här ovanför ser ni två bilder på två olika hästar som jag fotograferade igår :). Har ni några långa projekt på gång?

Vilken fantastisk morgon!

Caroline Dahlén . 2012-02-15 11:17:30 . Allmänt/Vardag
7 kommentarer

Utrustning: Nikon D300 – Nikkor 50mm f/1,4G

Gud vilken underbar morgon! Det blev en morgon promenad i det fantastiska vädret, solen skiner, det är varmt och trevligt sällskap. Den här gången fick även kameran följa med ut. Nu väntas det sällskap och fika med en barndomsvän :).

Äppelkakste med kanel på toppen ♥

Caroline Dahlén . 2012-02-14 11:06:17 . Allmänt/Vardag
16 kommentarer

God morgon fina läsare! Sitter här och smuttar på min obligatoriska tekopp som den te-o-holic jag är ;). Idag är det ju alla hjärtans dag som jag inte tror någon har missat, så jag tänkte göra mitt morgon te lite speciellt. Äppelkakste med skummad mjölk och kanel på toppen, det godaste som finns

En riktigt bra måndag!

Caroline Dahlén . 2012-02-13 16:45:17 . Allmänt/Vardag
13 kommentarer



Har haft en riktigt bra måndag! Solen har visat sig hela dagen, takdropp, vårluft och en lång promenad tillsammans med min sambos syster och avslutade med en liten fika :). Skönt att vara ute och bara strosa, undrar varför jag inte gör de oftare? Kameran fick vara hemma, att fota natur är nog inte riktigt min grej ;).

Att jag imorse märke att jag och mitt stökiga skrivbord fick vara med på framsidan gjorde ju denna måndag ännu bättre, tusen tack till Blogg.se :). Hoppas att ni söta läsare också har haft en bra start på veckan!

The start of something good

Caroline Dahlén . 2012-02-13 10:55:15 . Dahlén talar ut
18 kommentarer

Jag kollade längst bak i mitt arkiv och hittade den, just den där bilden. Med just den här bilden föddes min dröm om att bli fotograf. Den är fotograferad 2006 med en mycket gammal kompakt kamera. Även om bilden är långt ifrån en av mina bästa så är det min första och den är en av de bilder som ligger mig varmast om hjärtat

Speed limit trio

Caroline Dahlén . 2012-02-12 12:28:42 . Foto – Porträtt
14 kommentarer

Utrustning: Nikon D300 – Nikkor 50mm f/1,4G

Två av grabbarna från Speed limit trio var de andra fotojobbet igår. De ska göra en skiva och jag har fått äran att fotografera deras omslag och lite porträtt på killarna :). Alla killar ska fotas med sina instrument, igår var de bara Wictor som hade med gitarren. Jag hade hoppats på att Stefan skulle ha med sin snygga ståbas men de får vänta tills nästa gång. 

Som ni ser så var vi på mitt nya favorit ställe här i Torsby och de passar ju perfekt som bakgrund till lite tuffa rockabilly killar ;). Jag fullkomligt älskar de två svartvita bilderna! Vad tycker ni?

Milo

Caroline Dahlén . 2012-02-11 14:02:22 . Foto – Barn/Familj
28 kommentarer

Utrustning: Nikon D300 – Nikkor 50mm f/1,4G
@ 50mm, 1/160, ISO 250 & f/1,4

Jag besökte fina Milo med familj i förmiddags, gud vad jag älskar att fota bebisar! Fotograferad i ett underbart fönsterljus :).

Top Cats

Caroline Dahlén . 2012-02-11 09:24:24 . Dahlén tipsar
4 kommentarer


(bild lånad från Top Cats)

Ikväll är de dags, våra killar från Torsby ska vara med i melodifestivalen! Jag kommer sitta klistrad vid tvn, heja och rösta som bara den! Skönare killar får man leta efter, jag och Jon (sångaren) är kollegor uppe på högstadiet och jisses vilken go kille :).

Så ikväll räknar jag med att ni underbara läsare ringer och röstar på Top Cats :). Här kan ni lyssna på min favorit låt från dom.

Lugn fredagkväll

Caroline Dahlén . 2012-02-10 22:13:27 . Foto – I väntans tider
3 kommentarer

Utrustning: Nikon D300 – Nikkor 50mm f/1,4G

Jag har haft en lugn ledig fredagkväll, ätit gott och myst hemma hos pappa :). Imorgon har jag två fotograferingar, den första fotograferingen imorgon blir ett kärt återseende av fina Tinette och Kristian som jag fotade i december (två opublicerade bilder ovan). Nu har bebis tittat ut och det är dags för lite familjebilder :).

Dålig självdisciplin!

Caroline Dahlén . 2012-02-10 15:12:38 . Foto – Natur
5 kommentarer


Utrustning: Nikon D300 – Tamron 90mm f/2,8

Jag har verkligen hemskt dålig självdisciplin och jag blir super lätt distraherad. När allt pappersarbete var över så började jag städa kontoret och såg rätt snabbt att orkidéen började se lite ledsen ut. Det slutade med vattenbad till alla sex orkidéer, fotade orkidéer, planterade om växter och fixade som bara den. Städade köket skinande rent för att få bort all jord.

Behöver jag säga att kontoret fortfarande inte är städat? Dålig självdisciplin och lätt distraherad var det ja...

Ingen ordning och reda här inte...

Caroline Dahlén . 2012-02-10 10:13:58 . Allmänt/Vardag
74 kommentarer



Hela förmiddan kommer jag tillbringa vid skrivbordet tillsammans med pärmar, papper, fakturor och den obligatoriska tekoppen. Det ska bokföras och betalas in moms. Ska jag vara helt ärlig så är det den här biten jag tycker är tråkigast med att ha eget företag, men då är jag helt värdelös på matte också så det kanske inte är så konstigt att jag tycker de är tråkigt ;)?

Ovan ser ni hur min arbetsplats ser ut, ingen ordning och reda här inte. Visst hade jag kunnat städa innan jag tog bilderna ovan men de är ju såhär det ser ut större delen av tiden... organiserat kaos ;).

Fin besök!

Caroline Dahlén . 2012-02-09 16:58:05 . Foto – Barn/Familj
12 kommentarer


Utrustning: Nikon D300 – Nikkor 50mm f/1,4G

Tänk att jag får så urgulligt besök ibland. När Malin kom så följde ju även bebis med. Visst är han helt bedårande? Kolla in ögonen liksom! Jag var tvungen att plocka fram kameran en sväng som ni ser ovan :).

Hello Sweden!

Caroline Dahlén . 2012-02-09 13:39:43 . Allmänt/Vardag
2 kommentarer

Såhär brukar skrivbordet se ut inne på kontoret en vanlig dag Carolinedahlen @ instagram

Äntligen hemma från Norgelandet! De blev en lång visit den här gången, men nu är jag hemma och nu är de slut på de tråkiga tidsinställda inläggen som varit sen i fredags. Jag har inte hunnit vara hemma i mer än en timme innan Malin är här och bankar på dörren ;).

Bara för att jag kommer hem från Norgelandet så betyder de inte att jag får ta det lugnt, imorgon ska jag sätta mig ner och fixa bokföring, betala in moms, förbereda för helgens tre fotojob och sen måste jag städa kontoret! Med gud så skönt de är att vara hemma igen ❤

En av mina bilder på din vägg.

Caroline Dahlén . 2012-02-07 10:27:00 . Tävlingar
44 kommentarer



Pris:
1 A4 utskrift, valfri bild ur bloggen (inte bilder från fotojobb)

För att vara med och tävla behöver du bara svara på en fråga i en kommentar här:
Vad heter mina två kissekatter?

Sista anmälningsdag: 11/2 kl.23:59 Vinnaren presenteras på Söndagen

Favoritbilder från Januari

Caroline Dahlén . 2012-02-06 10:12:00 . Allmänt/Vardag
17 kommentarer

Några av mina favoritbilder från Januari!

Fyra favorit bloggar

Caroline Dahlén . 2012-02-05 11:54:00 . Dahlén tipsar
4 kommentarer

Sara som är mest känd under namnet Smäm. En av mina största favoriter i bloggvärlden, tror jag läst hennes blogg i lite mer än ett år. Hon inspirerar med sin konst och jag gillar att följa hennes vardag :).
.

Jag som älskar gamla saker och att strosa runt på loppisar kom till himlen när jag hittade till Sofias blogg! Sofia renoverar loppisfynd och hon visar exakt hur hon gör, jag blir lika inspirerad varje gång och vill bara sätta igång med egna projekt direkt :)!


Inspiration med stort I. Hanna är grym på mode och beauty fotograferingar, hennes blogg har jag följt innan hennes två barn kom till världen och även om bloggen gled mer in på "mamma-blogg" så stannade jag kvar. Väntar nästan på för att se vad hennes Conrad hittar på för bus härnäst ;).


Anna a.k.a Pyttis, också en konstblogg som jag följt ganska länge. Hon är inte den som är rädd att säga precis hur hon känner, vilket jag älskar! Hon är personlig och man känner verkligen igen sig hos henne i vissa situationer. Jag älskar även hennes Modebloggerska ;).

StinaVictorian #3

Caroline Dahlén . 2012-02-04 12:59:00 . Foto – Modell
7 kommentarer

Utrustning: Nikon D300 – Nikkor 50mm f/1,4G
Modell: Petra Kläder: StinaVictoria

Ringde in Petra lite spontant i Torsdags för att få lite variation av modeller och hon ställde genast upp vilket var super bra. Hon är ju riktigt duktig och förstår exakt vad jag vill få fram i en bild! Klänningen i skinn var riktigt läcker och fodrad med ett rött tyg (som dock inte syns).

StinaVictorian #2

Caroline Dahlén . 2012-02-03 12:47:00 . Foto – Modell
12 kommentarer

Utrustning: Nikon D300 – Nikkor 50mm f/1,4G
Modell: Stina Kläder: StinaVictorian

Det var många fantastiska kreationer Stina hade med sig, de va synd att vi inte hann fotografera allihop men då har vi något att se fram emot :). Klänningen ovan var en av mina favoriter, så himla söt och massor med tyll under :). Tyckte klänningen skulle passa bra med ett fint motljus och jag blev nöjd med resultatet.  vad tycker ni?

StinaVictorian

Caroline Dahlén . 2012-02-02 16:47:57 . Foto – Modell
10 kommentarer

Utrustning: Nikon D300 – Nikkor 50mm f/1,4G
Modell: Stina Kläder: StinaVictoria

Stina som bakade cupcakes till senaste fotograferingen designar även riktigt snygga kläder och idag fotade vi fyra olika outfits med Stinas egna märke som hon kallar StinaVictorian :). Det var långt ifrån sista gången vi fotar tillsammans, inspirationen flödar redan och jag längtar tills vi kör nästa plåtning! Fler bilder kommer, var så säkra!

Mitt nya favoritställe att fotografera bilder med lite attityd är vid kyrkan här i Torsby, ljuset är alltid perfekt och super läcker bakgrund! ;)

Day and night #2

Caroline Dahlén . 2012-02-01 17:21:47 . Foto – Hästar
12 kommentarer

Utrustning: Nikon D300 - Nikon AF-S 70-200mm f/2,8

Idag har jag haft besök hela dagen så egentligen har jag inte gjort allt som jag borde gjort men det är ju rätt skönt med slappis dagar ibland ;). Imorgon blir de andra bullar, då ska jag ta tag i mig själv ;). De redigeras bilder i massor, skicka iväg skrivor till modeller & samarbetspartners, välja ut lite rekvisita till kommande fotograferingar, välja ut lite modeller och annat roligt som hör till :).

Jag har fått höra att ni vill se ännu mer hästbilder, så här kommer fyra bilder till från igår på hingstarna Novillero & Karun :). Är det bilder från några annan "kategori" som ni vill se lite mer av?

Ett paket på posten...

Caroline Dahlén . 2012-02-01 14:59:41 . Prylar
15 kommentarer

Jag vann en liten fototävling för ett tag sen hos Cyberphoto, idag kom paketet och vad de var i ser ni i animationen ovan ;)

Storleken har ingen betydelse

Caroline Dahlén . 2012-02-01 11:48:48 . Foto – Hästar
49 kommentarer

Utrustning: Nikon D300 - Nikon AF-S 70-200mm f/2,8

Lille skutt & Novillero. Bästa vänner trots storleksskillnaden :).