Cut in Kitchen

Caroline Dahlén . 2012-12-04 12:43:00 . Allmänt/Vardag

(Foto: Linda Jungarå)
 
Den svåraste delen i att anordna vår fototräff var att hitta en passande lokal. Efter lite efterlysningar hos bekanta fick vi till slut nys om Giselle ägaren av en salong i Arkaden här i Karlstad. Hon var villig att låna ut sin salong till oss fototokiga brudar en förmiddag, vilket vi uppskattar extremt mycket! När vi var där och tittade på lokalen första gången kände vi på en gång att den var perfekt för vår träff. Här följer lite information om salongen: 
 
 
"Välkomna in till vårt inspirations/kreativitetscenter!

Hos oss på Cut in Kitchen kan du låta dig bli omhändertagen!
Här kan du göra det mesta inom hår,make-up och hår ett inspirationscenter. Vi erbjuder konsultationer i make, hår Personalshopping, garderobsstyling/rensning,hairstyling/haircut, makeup, makeovers, härliga tjejkvällar föreläsningar inom mode, försäljningsteknik/marknadsföring, inspiration, självförtroende & peppning/coacing inför att söka jobb mm. Cut in Kitchen goes Barcelona är en viktig del i vårt koncept här kan du få ett härligt paket när du planerar att åka till Barcelona. Sist men inte minst så kan man bara ta en tur för att få lite tips & råd och ta en kaffe med oss. VÄLKOMMEN!
 
I oktober 2012 startade Cut in Kitchen´s grundare Giselle tillsammans med Sylviacoaching.com ett forum för kvinnor:
 
 
I Mars kommer We Love Women´s första work shop äga rum i Karlstad. Vi kommer att hjälpa dig att hitta den bästa kvinnan i dig."



Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (endast synlig för mig)

URL/Blogg:

Kommentar: